Ελλαδα

Το προσωπικό του Release Athens απεγκλώβισε οδηγό από το φλεγόμενο ΙΧ του (video)

Το περιστατικό που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου ενώ το φεστιβάλ ήταν σε εξέλιξη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το προσωπικό του Release Athens απεγκλώβισε οδηγό από το φλεγόμενο ΙΧ του
Το προσωπικό του Release Athens απεγκλώβισε οδηγό από το φλεγόμενο ΙΧ του

Release Athens 2024: Το προσωπικό απεγκλώβισε οδηγό από φλεγόμενο ΙΧ - Το περιστατικό που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου ενώ το φεστιβάλ ήταν σε εξέλιξη

Το βράδυ του Σαββάτου 15 Ιουνίου, η μηχανή ενός ΙΧ αυτοκίνητο έπιασε φωτιά -για αδιευκρίνιστους λόγους- ενώ κινούνταν πλησίον της Λεωφ. Ποσειδώνος (κάτω από τη γέφυρα της Εσπλανάδα) με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει άμεσα ο ηλικιωμένος οδηγός του.

Προσωπικό του Release Athens, του μουσικού φεστιβάλ (που εκείνη τη στιγμή ήταν σε εξέλιξη στην Πλατεία Νερού το show του Parov Stelar), επενέβη άμεσα και σε συνεργασία με τη Minotavros Security, απεγκλώβισαν ταχύτητα τον οδηγό, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.

Όπως φαίνεται από το video, η φωτιά αλλά και οι εκρήξεις ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνες, ωστόσο το προσωπικό προστάτευσε παράλληλα τα υπόλοιπα διερχόμενα οχήματα μέχρι να καταφθάσουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, λίγο μετά τις 22:20.

Το φεστιβάλ συνεχίζεται με την 4η μέρα του, την Πέμπτη 20 Ιουνίου, με τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις των Pulp, The Smile, Ride και Tramhaus.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.