Ελλαδα

Κατερίνα Στεφανίδη: Με άμεση παρέμβαση Λιβάνιου παίρνει την ιθαγένεια ο σύζυγος και προπονητής της

Η Ολυμπιονίκης είχε ζητήσει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εγκρίνει την αίτηση για τιμητική ιθαγένεια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Κατερίνα Στεφανίδη με το ασημένιο μετάλλιο
Κατερίνα Στεφανίδη: Με άμεση παρέμβαση Λιβάνιου παίρνει την ιθαγένεια ο σύζυγος και προπονητής της © ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Κατερίνα Στεφανίδη: Παίρνει την ιθαγένεια ο σύζυγος της - Η Ολυμπιονίκης είχε ζητήσει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εγκρίνει την αίτηση για τιμητική ιθαγένεια 

Άμεση ήταν η παρέμβαση του νέου υπουργού Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιου στο αίτημα της Κατερίνας Στεφανίδη να λάβει πολιτογράφηση ο σύζυγος και προπονητής της.

Η διαδικασία θα ολοκλήρωθεί τη Δευτέρα με προεδρικό διάταγμα. Η Κατερίνα Στεφανίδη, που διακρίθηκε για ακόμη μια φορά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου στη Ρώμη, θα μπορεί να συνεχίσει απερίσπαστη την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη

Όπως ανέφερε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια το αίτημα τιμητικής ιθαγένειας για τον Αμερικανό σύζυγο και προπονητή της, Μίτσελ Κρίερ, έχει κατατεθεί από το 2020 και τόνισε πως μετά από τόσα μετάλλια που έχουν πάρει μαζί αξίζει να έχει την ελληνική ιθαγένεια.

Η Κατερίνα Στεφανίδη,έγραψε: «κ Πρωθυπουργέ @kmitsotakis αφού σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας, θα σας παρακαλέσω να εγκρίνεται την αίτηση από το 2020 για τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγο κ προπονητή μου, ώστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την προετοιμασία για τους ΟΑ. Νομίζω με τόσα μετάλλια το αξίζει».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.