Ελλαδα

Ακτή Μουτσοπούλου: Τι εκτιμούν οι Αρχές για τους πυροβολισμούς έξω από το σούπερ μάρκετ στον Πειραιά

Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ακτή Μουτσοπούλου: Τι εκτιμούν οι Αρχές για τους πυροβολισμούς έξω από το σούπερ μάρκετ στον Πειραιά
Ακτή Μουτσοπούλου: Τι εκτιμούν οι Αρχές για τους πυροβολισμούς έξω από το σούπερ μάρκετ στον Πειραιά © (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ακτή Μουτσοπούλου και Πειραιάς: Τι εκτιμούν οι Αρχές για τους πυροβολισμούς - Τα σενάρια που εξετάζουν

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός μετά από συμπλοκή αλλοδαπών έξω από σούπερ μάρκετ στον Πειραιά την Παρασκευή (14.6).

Η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια της συμπλοκής μεταξύ τριών Κούρδων με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται για ένα καλά μελετημένο σχέδιο.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d20lr9sa1i0h)

Τα σενάρια για το κίνητρο της επίθεσης στον Πειραία

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ερευνούν πιθανή σχέση των εμπλεκομένων με κάποια εγκληματική οργάνωση. Ένα ενδεχόμενο είναι να πρόκειται για ξεκαθάρισμα μεταξύ μελών συμμοριών που διακινούν ναρκωτικά ή μετανάστες.

Ο δράστης της επίθεσης έκανε λόγο για «βεντέτα» υποστηρίζοντας πως τα θύματα είχαν δολοφονήσει έναν συγγενή του στην Τουρκία.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι Έλληνες αστυνομικοί εκφράζουν τις αμφιβολίες τους και μέσω της Interpol έχουν στείλει αίτημα στις Τουρκικές αρχές για να διασταυρώσουν ποιοι είναι οι εμπλεκόμενοι στην συμπλοκή.

Αν τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους οι αξιωματικοί της Ασφάλειας είναι πραγματικά και αν ο δράστης λέει την αλήθεια.

Την ίδια ώρα, Αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» ένα διαμέρισμα επί της οδού Φραγκιάδων εξετάζοντας αν πρόκειται για το σπίτι στο οποίο έμεναν τα θύματα της ένοπλης επίθεσης.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα που, σύμφωνα με πληροφορίες, νοικιάζεται με βραχυχρόνια μίσθωση και βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων από την ένοπλη συμπλοκή.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές είναι ο δράστης να γνώριζε πως οι δύο Τούρκοι υπήκοοι εμέναν κοντά στο σούπερ μάρκετ και να παρακολούθουσε τις κινήσεις τους μέχρι χθες όταν βρήκε την ευκαιρία να μπει στο κατάσταση και να τους πυροβολήσει.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.