Ελλαδα

Φωτιά στο Κιλκίς: Μήνυμα από το 112 - «Μείνετε σε ετοιμότητα»

Μάχη με τα πύρινα μέτωπα και σε Αγρίνιο, Βόλβη, Πέλλα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Φωτιά τώρα: Εκδηλώθηκε στο Κιλκίς στην περιοχή Χέρσο - Οι πολίτες έλαβαν μήνυμα από το 112 - Πυρκαγιές και σε Αγρίνιο, Βόλβη, Πέλλα.

Σε κινητοποίηση βρίσκεται η Πυροσβεστική για φωτιές που έχουν ξεσπάσει σε περιοχή του Κιλκίς, καθώς και στον δήμο Βόλβης, στην Πέλλα και στο Αγρίνιο.

Αναφορικά με τη φωτιά στο Κιλκίς, οι πολίτες έλαβαν μήνυμα από το 112 προκειμένου να βρίσκονται σε ετοιμότητα, λόγω της φωτιάς που καίει στο Χέρσο. Στο σημείο επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο αεροσκάφη.

Στον δήμο Βόλβης η φωτιά καίει αγροτική έκταση κοντά στη Νέα Απολλωνία και στο σημείο σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Στην Πέλλα, οι φλόγες καίνε αγροτοδασική έκταση στο  Ελευθεροχώρι. Στο σημείο επιχειρούν 28 πυροσβέστες, με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 2ης ΕΜΟΔΕ, 10 οχήματα και 2 αεροσκάφη.

Φωτιά μαίνεται επίσης σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Καινούργιο, στο Αγρίνιο. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν 27 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 6ης ΕΜΟΔΕ, 10 οχήματα και δύο ελικόπτερα. Συνδρομή παρέχεται και από υδροφόρες των ΟΤΑ.