Ελλαδα

Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία: 22 δικηγόροι αρνήθηκαν να υπερασπιστούν τον δολοφόνο της Βασιλικής

Σήμερα η απολογία του 37χρονου

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O 37χρονος δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής στη Μυρτιά Ηλείας
11χρονη Ηλεία: 22 δικηγόροι αρνήθηκαν να υπερασπιστούν τον δολοφόνο

11χρονη Ηλεία: 22 δικηγόροι αρνήθηκαν να υπερασπιστούν τον δολοφόνο - Σήμερα η απολογία του 37χρονου

Σήμερα (14.6) αναμένεται να απολογηθεί ο 37χρονος καθ' ομολογία δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής από τη Μυρτιά Ηλείας. Ο θείος του κοριτσιού αποπειράθηκε να τη βιάσει και - όπως ομολόγησε - τη σκότωσε με κατσαβίδι για να μην αποκαλύψει η ανήλικη όσα επιχείρησε να της κάνει στους γονείς της. Το κλίμα στο χωριό της Ηλείας είναι έκρυθμο, αφού από την αρχή οι αρχές είχαν εκφράσει το φόβο για βεντέτα. Ήδη άγνωστοι έκαψαν το σπίτι του 37χρονου δολοφόνου. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1zh88ehr61t)

11χρονη Ηλεία: Δικηγόροι αρνήθηκαν να υπερασπιστούν τον δολοφόνο

Προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια, ανακριτής και εισαγγελέας αναμένεται να μεταβούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, όπου κρατείται ο 37χρονος, για την απολογία του. Πληροφορίες του Star αναφέρουν ότι 22 δικηγόροι, αρνήθηκαν να υπερασπιστούν τον δολοφόνο της Βασιλικής. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, πρόκειται για δικηγόρους όχι μόνο από τον Πύργο και την Πάτρα, αλλά από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Εκτός από την αγριότητα του εγκλήματος με θύμα ένα 11χρονο παιδί, φαίνεται ότι οι δικηγόροι αρνήθηκαν να αναλάβουν τον δολοφόνο και λόγω της οργής που ξεσπάσει κατά του 37χρονου και της οικογένειας του

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1z2s8umrli1)

Ηλεία: Κυνικός στην ομολογία του ο 37χρονος δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής

Ο 37χρονος δολοφόνος παραμένει κυνικός από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του μέχρι και σήμερα, που αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα. Στην ομολογία του περιέγραψε: «Η Βασιλική με ρώτησε πότε θα πάμε για μπάνιο όλοι μαζί με τα παιδιά μου και εγώ της είπα ότι θα τους πάω όποια μέρα σχολάσω νωρίς. Εκείνη τη στιγμή δεν ξέρω πώς μου ήρθε και είπα στη Βασιλική να περάσω να την πάρω το βραδάκι και να πάμε μια βόλτα και αυτή δέχτηκε και κανονίσαμε να πάω κατά τις 20:00. Όταν φτάσαμε σε μια αγροτική περιοχή μεταξύ Λεχαινά και Αρετής σταμάτησα το αυτοκίνητο και κατεβήκαμε και οι δύο κάτω. Τότε εγώ της έπιασα το χέρι και ήθελα να συνευρεθούμε ερωτικά αλλά η Βασιλική αντέδρασε και δεν ήθελε και μου είπε ότι θα το πει στον πατέρα της και στη μάνα της. Εγώ θόλωσα, την έσπρωξα και έπεσε κάτω και πήγα στο αμάξι, στην πόρτα του οδηγού είχα ένα κατσαβίδι και το πήρα και πήγα πάλι σε αυτή.

» Ήταν ακόμα κάτω και άρχισα να την καρφώνω με το κατσαβίδι. Την κάρφωνα στο λαιμό, την πλάτη και στο πλάι και είδα ότι έβγαινε αίμα. Την τράβηξα από τα μαλλιά και την πήγα λίγο πιο πέρα και τότε αυτή έβγαλε ένα ήχο σαν ωχ και μετά δεν ξαναμίλησε. Μετά την πήγα πιο πέρα να την κρύψω, γιατί φοβήθηκα και την έκρυψα σε κάτι καλάμια και τη σκέπασα με ξερά χόρτα», είπε στην ομολογία του ο δολοφόνος. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1z2kouupw4p)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.