Ελλαδα

Εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας σε δρόμο στα Κύθηρα - Εξετάζεται το ενδεχόμενο γυναικοκτονίας

Έρευνες στο νησί

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κορδέλα της αστυνομίας και περιπολικό
Κύθηρα: Εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας σε δρόμο © EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Κύθηρα: Εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας σε δρόμο - Τα πρώτα στοιχεία για το έγκλημα και έρευνες για τον δράστη

Μπροστά στην 7η γυναικοκτονία στην Ελλάδα για το 2024 βρίσκονται οι αστυνομικοί στα Κύθηρα, οι οποίοι το πρωί ενημερώθηκαν για την ύπαρξη ενός πτώματος κοντά στο γήπεδο του νησιού.

Κύθηρα: Μώλωπες και ελαφριά εγκαύματα φέρει το πτώμα της γυναίκας

Πρόκειται για μια γυναίκα που φέρει εκ πρώτης όψεως εκχυμώσεις και μώλωπες, ενώ φέρεται να έχει υποστεί και ελαφριά εγκαύματα. Το πτώμα της νεκρής γυναίκας, εντόπισε κάτοικος της περιοχής, στο πάρκινγκ έξω από το γήπεδο της χώρας. Αμέσως, ενημερώθηκε το τοπικό αστυνομικό τμήμα, ενώ το πτώμα αναμένεται να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά προκειμένου να διαπιστωθεί πως οδηγήθηκε στον θάνατο η γυναίκα.

Το νησί έχει τεθεί σε συναγερμό καθώς οι αστυνομικοί έχουν ταυτοποιήσει ήδη τα στοιχεία της γυναίκας, η οποία φαίνεται πως κακοποιήθηκε προτού δολοφονηθεί, όπως οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν. Άτομα του περιβάλλοντος της ήδη δίνουν κατάθεση στις αρχές σε μια προσπάθεια των αστυνομικών, να φτάσουν άμεσα στα ίχνη του δολοφόνου. Ταυτόχρονα, γίνονται έρευνες στο λιμάνι της χώρας, για τα σκάφη και τους ανθρώπους που αναχωρούν από το νησί.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.