Ελλαδα

Αγρίνιο: Αδέλφια απείλησαν με καραμπίνα και δρεπάνι τον μικρότερο αδελφό τους

Πυροβόλησαν τρεις φορές στον αέρα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αγρίνιο: Απείλησαν με καραμπίνα και δρεπάνι τον αδελφό τους - Πυροβόλησαν τρεις φορές στον αέρα - Πώς έγινε το επεισόδιο ανάμεσα στα 3 αδέλφια

Aγρια συμπλοκή μεταξύ τριών αδερφών σημειώθηκε, χθες (12.06) το μεσημέρι, στην περιοχή του Αγρινίου. Όπως αναφέρει το agrinioreport.gr, δύο αδέρφια στράφηκαν κατά του μικρότερου αδερφού τους και τον ξυλοκόπησαν. Στη συνέχεια ο μεν 43χρονος προσπάθησε να τον χτυπήσει με δρεπάνι, ο δε 41χρονος τον απείλησε με καραμπίνα.

Όταν ο 32χρονος κατάφερε να μπει στο αυτοκίνητό του και προπάθησε να διαφύγει ο 41χρονος πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα με την καραμπίνα.

Αγρίνιο: Άγριο επεισόδιο ανάμεσα σε 3 αδέρφια

Στο σημείο κινητοποιήθηκε η ΟΠΚΕ της Δ.Α. Ακαρνανίας για να επιβάλλει την τάξη με τη δικογραφία περιλαμβάνει ενδοοικογενειακή βία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Μετά την καταγγελία του 32χρονου αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 41χρονου, τον οποίο συνέλαβαν, αφού βρήκαν την κυνηγετική καραμπίνα που είχε χρησιμοποιήσει καθώς και 45 φυσίγγια. Να σημιεωθεί ότι ο άλλος αδερφός αναζητείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες στον 32χρονο έγινε ενημέρωση για τη δυνατότητα να διαμείνει σε ασφαλή χώρο αλλά εκείνος αρνήθηκε.