Ελλαδα

Έμειναν χωρίς κλιματισμό επί 2 ώρες μέσα σε αεροπλάνο της Qatar Airways στο Ελ. Βενιζέλος

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok φαίνονται καπνοί να βγαίνουν από το αεροπλάνο πριν την επιβίβαση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κρήτη: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους - Λιποθύμησε γυναίκα σε πτήση
ΑΡΧΕΙΟ © Unsplash

Επιβάτες έμειναν χωρίς κλιματισμό επί 2 ώρες μέσα σε αεροπλάνο της Qatar Airways στο Ελ. Βενιζέλος. Ιδρώτας, αφυδάτωση και λιποθυμίες...

Mεγάλη ταλαιπωρία έζησαν οι επιβάτες πτήσης της Qatar Airways εν μέσω καύσωνα όταν το μεσημέρι της Δευτέρας έμειναν για ώρες μέσα σε αεροπλάνο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» χωρίς κλιματιστικό.

Οι επιβάτες ανέβαζαν βίντεο στα social media δείχνοντας τις συνθήκες που επικρατούσαν μέσα στο αεροπλάνο. Εξαντλημένοι από τη ζέστη, έκαναν αέρα ο ένας στον άλλο, ενώ το προσωπικό δεν μπορούσε να τους βοηθήσει.  «Θα πεθάνουμε, αφήστε μας να κατέβουμε» φώναζαν οι επιβάτες οι οποίοι όταν κατέβηκαν μετέφεραν την εμπειρία τους: «Δε μας έδιναν ούτε νερό».

Passengers Trapped on Qatar Airways Plane for Over 3 Hours Without Air Conditioning #shorts

Στο αεροπλάνο επέβαινε η εργαζόμενη στο κανάλι 7News της Αυστραλίας, Τζόντι Γκρόκοκ, η οποία περιέγραψε ότι «ξεκίνησαν το αεροπλάνο που σταμάτησε αμέσως. Τότε έβαλαν ξανά μπροστά τον κινητήρα, αλλά και πάλι σταμάτησε αμέσως. Στο τέλος έχασα τον λογαριασμό πόσες φορές συνέβη αυτό μέσα σε δύο ώρες. Μετά από δύο ώρες ο πιλότος μας είπε ότι υπήρχε ένα τεχνικό ζήτημα».

Σύμφωνα με την ίδια, η ταλαιπωρία συνεχίστηκε και μετά την αποβίβαση, καθώς χρειάστηκε να μείνουν για αρκετές ώρες στην ουρά, μέχρι να κανονίσουν την επιβίβασή τους σε νέα πτήση το πρωί της Τρίτης.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.