Ελλαδα

Πύργος: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 11χρονης Βασιλικής

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε το άτυχο κορίτσι

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μέσα σε πολύ βαρύ κλίμα, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την 11χρονη Βασιλική, η οποία δολοφονήθηκε από τον 37χρονο θείο της στον Πύργο

Μέσα σε πολύ βαρύ κλίμα, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την 11χρονη Βασιλική, η οποία δολοφονήθηκε από τον 37χρονο θείο της.

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 11χρονης Βασιλικής

Σε κλίμα οδύνης, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελαυταίο αντίο στην 11χρονη, μετά την δολοφονία από τον 37χρονο θείο της στον Πύργο Ηλείας.

Την ώρα που ο δράστης της δολοφονίας του άτυχου κοριτσιού έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί, πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 11χρονης, με τη μητέρα της και τους στενούς συγγενείς να ξεσπούν κατά τη μεταφορά της στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μυρτιάς, για την εξόδιο ακολουθία.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε έξω από τον ναό για να αποχαιρετήσει το άτυχο κορίτσι, ενώ έξω από το σπίτι της συγγενείς κρατούσαν λευκά μπαλόνια και τριαντάφυλλα στη μνήμη της.

Φωτιά στο σπίτι του δολοφόνου της 11χρονης

Εντωμεταξύ, φωτιά ξέσπασε σε λυόμενη κατοικία στη Μυρτιά Πύργου, λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η νεκρική πομπή για την κηδεία της 11χρονης.

© ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/EUROKINISSI

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive, το λυόμενο που κάηκε ήταν αυτό στο οποίο διέμενε στο χωριό ο δολοφόνος της 11χρονης με την οικογένειά του.