Ελλαδα

Πέντε προσαγωγές για τον θάνατο 20χρονου ναυαγοσώστη στα Χανιά

Ο διαπληκτισμός, η ανακοπή και οι πρώτες βοήθειες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νεκρός 20χρονος ναυαγοσώστης στα Χανιά μετά από διαπληκτισμό - Υπέστη ανακοπή καρδιάς - Δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες αλλά ήταν αργά

Ένας 20χρονος ναυαγοσώστης άφησε την τελευταία του πνοή στις Καλύβες Χανίων, με τις αρχές να έχουν ξεκινήσει έρευνες για τις συνθήκες υπό τις οποίες ο νεαρός άνδρας έχασε τη ζωή του. 

Χανιά: Ο διαπληκτισμός πριν τον θάνατο του 20χρονου ναυγοσώστη

Σύμφωνα με το neakriti.gr, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων έχει ξεκινήσει προανακριτική διαδικασία και ήδη έχουν προσαχθεί πέντε άτομα. Οι δύο από τους προσαχθέντες φέρεται να διαπληκτίστηκαν με τον 20χρονο λίγο πριν εκείνος καταρρεύσει. Οι αρχές διερευνούν αν υπήρξε κάποιο επεισόδιο μεταξύ και των άλλων τριών προσαχθέντων και του θύματος.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός υπέστη ανακοπή καρδιάς αμέσως μετά τον καβγά με τους δύο πρώτους προσαχθέντες. Κάτοικοι των Καλυβών που βρέθηκαν στο σημείο αντέδρασαν γρήγορα, προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες και εφαρμόζοντας ΚΑΡΠΑ μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο. Ο 20χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου, παρά τις προσπάθειες των ιατρών, δεν κατέστη δυνατό να ανακτήσει τις αισθήσεις του και τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.