Ελλαδα

Ξεσπούν οι γονείς της 11χρονης που δολοφονήθηκε στην Ηλεία: Γιατί δεν μπήκε φυλακή για βιασμό;

«Θα τον κοίταζα στα μάτια και θα τον ρώταγα για ποιον λόγο το έκανε αυτό στο κορίτσι μου» λέει η μητέρα της

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία: Ξεσπούν οι γονείς της Βασιλικής - «Θα τον κοίταζα στα μάτια και θα τον ρώταγα για ποιον λόγο το έκανε αυτό στο κορίτσι μου» λέει η μητέρα της

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς της 11χρονης Βασιλικής που δολοφονήθηκε από τον θείο της στην Ηλεία.

Ευρήματα που παραπέμπουν σε σεξουαλική επαφή κατά το παρελθόν, εντόπισε ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης που στις 12.00 το μεσημέρι ολοκλήρωσε την ιατροδικαστή εξέταση στη σορό της 11χρονης Βασιλικής ενώ δημοσιογραφικές πληροφορίες της Athens Voice αναφέρουν πως ο ιατροδικαστής Πατρών, εντόπισε ρήξη του παρθενικού υμένα, ο οποίος όμως δεν φαίνεται να έγινε την Κυριακή, αλλά σε προγενέστερο χρόνο.

Ξεσπούν οι γονείς της 11χρονης που δολοφονήθηκε στην Ηλεία: Γιατί δεν μπήκε φυλακή για βιασμό;

Μιλώντας στο Mega, ξέσπασαν για τον άδικο χαμό του παιδιού τους κι αναρωτιούνται για ποιο λόγο δεν μπήκε στη φυλακή ο 37χρονος δολοφόνος, όταν το 2017 είχε καταδικαστεί για τον βιασμό 14χρονης.

«Αυτή η Έδρα που ανέλαβε για βιασμό αυτόν που σκότωσε το κορίτσι μου, τον έβαλε φυλακή κι από 18 χρόνια τον "κατέβασε" στα εννιά. Αφού ήταν υπόθεση βιασμού γιατί δεν πήγε φυλακή;» είπε η μητέρα της 11χρονης και πρόσθεσε ότι με τη σύζυγο του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της κόρης της είναι παιδικές φίλες.

Ερωτηθείσα τι θα έλεγε στον δολοφόνο του παιδιού της είπε ότι: «Θα τον κοίταζα στα μάτια και θα τον ρωτούσα για ποιο λόγο το έκανε αυτό στο κορίτσι μου. Να μου έδινε μια απάντηση».

Από την πλευρά του, ο πατέρας της Βασιλικής, προσπαθώντας να αρθρώσει μερικές λέξεις είπε για τον 37χρονο: «Δεν ερχόταν αυτός συχνά. Η κόρη μου του έπλυνε και το αμάξι».

Ηλεία: Συγγενείς και πολίτες επιχείρησαν να λιντσάρουν τον 37χρονο - Έξω από το δικαστικό μέγαρο Πύργου

Στο δικαστικό μέγαρο του Πύργου βρέθηκαν δεκάδες πολίτες τις πρωινές ώρες, οι οποίοι επιχείρησαν να λιντσάρουν τον 37χρονο δολοφόνο της 11χρονης στην Ηλεία κατά την διάρκεια της μεταφοράς του στο δικαστικό μέγαρο της πόλης.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το patrisnews υπήρξε μεγάλη ένταση έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πύργου, την ώρα που το περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. με τον 37χρονο καθ' ομολογίαν δολοφονία έφτασε στο σημείο προκειμένου να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για την απολογία του.

Τόσο συγγενείς της 11χρονης αλλά και πολίτες είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από το δικαστικό μέγαρο και επιτέθηκαν στο περιπολικό με στόχο τον 37χρονο.

Αρκετοί εξ αυτών, μάλιστα, επιχείρησαν να τον πλησιάσουν με τους αστυνομικούς να επεμβαίνουν και να μεταφέρουν τον 37χρονο στο εσωτερικό του κτιρίου.