Ελλαδα

Η λύση της AEGEAN στο «Μετά τις Πανελλήνιες, τι; »

Πρόγραμμα Υποτροφιών Μηχανικών Αεροσκαφών από την AEGEAN

Χαρά Αλεξανδροπούλου
Χαρά Αλεξανδροπούλου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Aegean

AEGEAN: Ο νέος κύκλος του Προγράμματος Υποτροφιών Μηχανικών Αεροσκαφών

Το άγχος των Πανελληνίων φεύγει, το άγχος των αποτελεσμάτων έρχεται; No reason to worry! Όποια κι αν ήταν η επίδοσή σου, δεν ήρθε και το «τέλος του κόσμου». «Βγαλμένο» από τη ζωή και όχι ως κλασικό «κλισέ», «όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο»  και ίσως αυτός ο «λόγος» να επιφυλάσσει κάτι καλύτερο για το μέλλον σου που δεν είχες σκεφτεί. Στην τελική, είναι θέμα mindset να μετατρέψεις τα αναπάντεχα της ζωής σε ευκαιρίες και να τις «αρπάξεις».

Εδώ και 25 χρόνια, η AEGEAN βρίσκεται «στο πλευρό» των νέων που τολμούν να «ανοίξουν τα φτερά» τους και να κάνουν το επόμενο βήμα στην αναζήτηση της επαγγελματικής τους καριέρας, με πρωτοβουλίες που αναβαθμίζουν τόσο τον αεροπορικό κλάδο όσο και την εκπαιδευτική κατάρτιση των νέων εργαζομένων σε αυτόν και διασφαλίζοντας παράλληλα, υψηλά επίπεδα ασφάλειας και ποιοτικών υπηρεσιών για τους επιβάτες.

Aegean
©FREEPIK

Σκέφτηκες ποτέ την καριέρα σου ως Μηχανικός Αεροσκαφών; Η AEGEAN, σε συνεργασία με τη διεθνώς αναγνωρισμένη και πιστοποιημένη σχολή μηχανικών της Olympic Air (Olympic Air Maintenance Training Organization), δίνει για 4η φορά τα τελευταία 2 χρόνια, τη δυνατότητα σε 20 υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες, να εκπαιδευτούν και να αποκτήσεις πτυχίο μηχανικού συντήρησης αεροσκαφών. Το πρόγραμμα έχει διάρκεια δύο χρόνων και προσφέρει κατάρτιση πτυχίου κατηγορίας Β1.1 καθώς και 50% χρηματοδοτούμενη υποτροφία, διασφαλίζοντας παράλληλα άμεση επαγγελματική αποκατάσταση, τι πιο σημαντικό; Οι τρεις πρώτοι, βαθμολογικά, απόφοιτοι, θα βραβευτούν με επιστροφή διδάκτρων 100%, 75% και 50%, αντίστοιχα, επί της συμμετοχής τους στα δίδακτρα.

Aegean
©FREEPIK

Πώς να συμμετάσχω;

Η διαδικασία επιλογής περιλαμβάνει γραπτές εξετάσεις και προφορική αξιολόγηση. Το πρόγραμμα ξεκινά τον Οκτώβριο του 2024 ενώ οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και θα παραμείνουν ανοιχτές έως τις 7 Ιουλίου 2024. Μπορείς κι εσύ να δηλώσεις συμμετοχή μέσω της ειδικής φόρμας στην ιστοσελίδα της AEGEAN.

Τώρα, δε χρειάζεται να αγχωθείς για την απορρόφησή σου στην αγορά εργασίας, καθώς αμέσως μετά την απόκτηση του πτυχίου σου θα ενταχθείς στην οικογένεια της AEGEAN, για να ξεκινήσεις την επαγγελματική σου σταδιοδρομία στην Τεχνική Βάση της εταιρείας, η οποία έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της, παρέχοντας πλέον υπηρεσίες βαριάς συντήρησης και προς τρίτους στο νέο Κέντρο Συντήρησης Αεροσκαφών.

«Όταν κοιτάς από ψηλά, μοιάζει η γη με ζωγραφιά»

Για εσένα που ονειρεύεσαι την μετέπειτα καριέρα σου ως πιλότος, σύντομα η AEGEAN θα ανακοινώσει τον νέο κύκλο του Προγράμματος Υποτροφιών Πιλότων, οπότε stay tuned για νέα ταξίδια εμπειριών και γνώσης!

Aegean
©FREEPIK

Το μέλλον είναι μπροστά σου και οι επαγγελματικές ευκαιρίες πολλές. Δεν έχεις  χρόνο για χάσιμο και το άγχος, μόνο το χρόνο σου μπορεί να «φάει». Εξάλλου, σύμφωνα με τον Γερμανό συγγραφέα αυτοβοήθειας, Eckhart Tolle: «Το στρες δημιουργείται όταν είσαι εδώ αλλά θα ήθελες να είσαι εκεί». Με τη βοήθεια της AEGEAN και της συνεργασίας της με την Olympic Air Maintenance Training Organization, είναι λίγο πιο εύκολο να βρεις το «εκεί» που ανήκεις και να εξασφαλίσεις στον εαυτό σου ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης που ίσως να μην είχες κατά νου πως μπορούσες να αποκτήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τους αναλυτικούς όρους και τις προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα Υποτροφιών, οι υποψήφιοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα και να επικοινωνήσουν μέσω e-mail στο engineerscholarships@aegeanair.com ή τηλεφωνικά στο +30 210 3550680, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 – 15:00. 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.