Ελλαδα

Ηλεία: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στην 11χρονη Βασιλική

Δεν εντοπίστηκαν ίχνη βιασμού - Θανατηφόρο το τραύμα στον θώρακα

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία: Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης - Δεν εντοπίστηκε ίχνος βιασμού του ανήλικου κοριτσιού.
Δεν εντοπίστηκαν ευρήματα που να παραπέμπουν σε βιασμό κατά την ιατροδικαστική εξέταση της 11χρονης που δολοφονήθηκε στην Ηλεία © Γιάννης Σπυρούνης/Eurokinissi

Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία: Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης - Δεν εντοπίστηκε ίχνος βιασμού του ανήλικου κοριτσιού.

Ευρήματα που παραπέμπουν σε σεξουαλική επαφή κατά το παρελθόν, εντόπισε ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης που στις 12.00 το μεσημέρι ολοκλήρωσε την ιατροδικαστή εξέταση στη σορό της 11χρονης Βασιλικής.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες της Athens Voice αναφέρουν πως ο ιατροδικαστής Πατρών, εντόπισε ρήξη του παρθενικού υμένα, ο οποίος όμως δεν φαίνεται να έγινε την Κυριακή, αλλά σε προγενέστερο χρόνο.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της Βασιλικής, οι σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ Ρομά σε τόσο νεαρές ηλικίες δεν είναι σπάνιες ούτε θεωρούνται, από τους ομόφυλούς τους, παράνομες. Κατά την εξέταση όμως, δεν εντοπίστηκε κανένα απολύτως ίχνος βιασμού του ανήλικου κοριτσιού.

Ο ιατροδικαστής, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, διαπίστωσε πως η 11χρονη είχε χτυπηθεί μέχρι θανάτου με αιχμηρό αντικείμενο, που δεν αποκλείεται να είναι και κατσαβίδι όπως υποστήριξε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος.

Η 11χρονη έφερε δύο τραύματα, ένα στον θώρακα και ένα στην πλάτη. Αυτό στον θώρακα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ήταν και το θανατηφόρο.

Για να έχει ωστόσο ο ιατροδικαστής Πάτρας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πόση ώρα έζησε η 11χρονη μετά τα πλήγματα που δέχθηκε στο λαιμό της, έλαβε δείγματα για τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις.

Μέσω αυτών των εξετάσεων, αναμένεται να δοθούν απαντήσεις σε ορισμένα ερωτήματα δευτερευούσης σημασίας. Η έκθεση του ιατροδικαστή αναμένεται να αποσταλεί την επόμενη ώρα στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου προκειμένου να συμπεριληφθεί στη δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος του 37χρονου Σ.Σ. και να αποσταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα Πύργου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.