Ελλαδα

Κυνικός ο δολοφονός της 11χρονης Βασιλικής - Το βίντεο που οδήγησε στην αποκάλυψη του εγκλήματος στην Ηλεία

Ο 37χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

11χρονη Ηλεία: Κυνικός στην ομολογία για τη δολοφονία ο 37χρονος - Θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα

Στον εισαγγελέα αναμένεται να μεταφερθεί ο 37χρονος που ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 11χρονη ανιψιά του στην Ηλεία, χτυπώντας τη με κατσαβίδι στον λαιμό. Ο 37χρονος είχε συλληφθεί το 2017 για βιασμό ανήλικης και είχε καταδικαστεί, όμως κυκλοφορούσε ελεύθερος μέχρι το Εφετείο. Η δολοφονία φαίνεται ότι διαπράχθηκε λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση του κοριτσιού το βράδυ της Κυριακής (9.6). Το μεσημέρι της Δευτέρας οι αρχές εντόπισαν το πτώμα της Βασιλικής σε χωράφι, σε σημείο που υπέδειξε ο καθ' ομολογία δολοφόνος στις αστυνομικές αρχές. 

11χρονη Ηλεία: Το βίντεο που έβαλε αμέσως στο κάδρο τον 37χρονο

Από τη στιγμή που η εξαφάνιση της 11χρονης δηλώθηκε στις αρχές, οι αστυνομικοί άρχισαν να εξετάζουν το βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας και γρήγορα εντόπισαν και ανέλυσαν βίντεο που δείχνει την 11χρονη Βασιλική να επιβιβάζεται με τη θέλησή της σε ένα αυτοκίνητο και να φεύγει. Όπως προέκυψε, το αυτοκίνητο ανήκε στον 37χρονο ξάδελφο και κουμπάρο της μητέρας της ανήλικης.

Ηλεία: Ομολόγησε κυνικά ότι σκότωσε την 11χρονη ανιψιά του με κατσαβίδι

Οι αστυνομικοί γρήγορα προχώρησαν στην προσαγωγή του 37χρονου, αφού ενημερώθηκαν ότι στο παρελθόν έχει καταδικαστεί για βιασμό ανήλικου παιδιού. Στην αρχή προσπάθησε να πείσει τις αρχές ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση εξαφάνισης της ανιψιάς του, ωστόσο, γρήγορα έπεσε σε αντιφάσεις και ομολόγησε κυνικά ότι σκότωσε την 11χρονη καταφέρνοντάς τη χτύπημα με κατσαβίδι στον λαιμό. Ο 37χρονος φαίνεται ότι δεν έχει μιλήσει ακόμη για το κίνητρο. Φως στο αν το κορίτσι βιάστηκε θα δώσει η νεκροψία - νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί σήμερα.