Ελλαδα

Μυρτιά Ηλείας: Οι αρχές «χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό της 11χρονης Βασιλικής

Τα ίχνη της χάθηκαν την Κυριακή

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 11χρονη Βασιλική εξαφανίστηκε την Κυριακή από ο χωριό Μυρτιά Ηλείας
Η 11χρονη Βασιλική εξαφανίστηκε την Κυριακή από ο χωριό Μυρτιά Ηλείας

Εξαφάνιση 11χρονης στη Μυρτιά Ηλείας: Οι αρχές χτενίζουν το χωριό - Missing Alert για τη Βασιλική - Τα ίχνη της χάθηκαν την Κυριακή

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 11χρονης Βασιλικής, του ανήλικου κοριτσιού που εξαφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής (9.6) από το χωριό Μυρτιά της Ηλείας. Ήδη το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Amber Alert για την εξαφάνισή της, ενώ οι αρχές «χτενίζουν» το χωριό, αναζητώντας ένα ίχνος της. 

Μυρτιά Ηλείας: Οι αρχές «χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό της 11χρονης Βασιλικής

Σύμφωνα με το Patrisnews.gr, τα ίχνη της 11χρονης χάθηκαν περίπου στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής από το χωριό Μυρτιά του δήμου Πύργου στην Ηλεία. Οι γονείς της μόλις αντιλήφθηκαν την εξαφάνισή της, ενημέρωσαν άμεσα την Αστυνομία, η οποία από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε εκτεταμένες έρευνες για να εντοπίσει το παιδί. Οι αστυνομικοί “χτενίζουν” την ευρύτερη περιοχή μέσα και γύρω από το χωριό, προσπαθώντας να βρουν οποιοδήποτε στοιχείο ή ίχνος που θα τους οδηγήσει στην 11χρονη Βασιλική. 

Η μητέρα της Βασιλικής μίλησε σήμερα (10.6) στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star. Στη συνέντευξή της, εξήγησε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε η Βασιλική και έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την εξαφάνιση να βοηθήσει τις Αρχές.

Amber Alert για την εξαφάνιση 11χρονης από το χωριό Μυρτιά της Ηλείας 

Στις 09.06.2024 και ώρα 21:10, εξαφανίστηκε από το χωριό Μυρτιά, στην Ηλεία η Βασιλική Νικολοπούλου, 11 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της σήμερα, 10.06.2024, και άμεσα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Βασιλική Νικολοπούλου έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1, 50 εκατοστά και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκό φόρεμα και λευκές παντόφλες.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

🚨AMBER ALERT! Στις 09.06.2024 και ώρα 21:10, εξαφανίστηκε από το χωριό Μυρτιά, στην Ηλεία η Βασιλική Νικολοπούλου, 11...

Posted by Το Χαμόγελο του Παιδιού - The Smile of the Child on Monday, June 10, 2024

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.