Ελλαδα

Ευρωεκλογές 2024: Παππούς στην Άζωρο Ελασσόνας ψήφισε με τον εγγονό και τον δισέγγονό του

Η χαρά και το παράπονο του 91χρονου κυρίου Γιάννη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ευρωεκλογές 2024: Παππούς ψήφισε με τον εγγονό και τον δισέγγονό του - Η χαρά και το παράπονο του 91χρονου κυρίου Γιάννη 

Τρεις διαφορετικές γενιές άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα για τις Ευρωεκλογές 2024 στην Αζώρο Ελασσόνας, καθώς ένας παππούς 91 ετών ψήφισε μαζί με τον εγγονό και το δισέγγονό του.

Ευρωεκλογές 2024: Η χαρά και το παράπονο του 91χρονου κυρίου Γιάννη 

Η χαρά του ήταν μεγάλη γιατί δίπλα του είχε τον εγγονό του και ένα από τα δισέγγονα του και άσκησαν μαζί το εκλογικό τους δικαίωμα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ που ανέδειξε η ΕΡΤ, το μεγάλο παράπονο του κ. Τσακνάκη είναι η ερήμωση της επαρχίας: «Τα χωριά μας έχουν ερημώσει και οι νέοι έχουν φύγει για ένα καλύτερο αύριο. Δυστυχώς, οι πολιτικοί μας δεν φρόντισαν να κρατήσουν τους νέους ανθρώπους στα χωριά. Αποτέλεσμα κι εμείς να μην έχουμε κοντά μας τα παιδιά και αυτά να είναι κοντά στην οικογένεια τους. Σήμερα είναι καλά, αύριο θα είμαστε μόνοι μας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι πολλά. Με μια σύνταξη των 360 ευρώ, με την ακρίβεια που υπάρχει δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα. Φοβούμαστε μην αρρωστήσουμε και πάμε στο γιατρό. Περάσαμε δύσκολα χρόνια και αντιμετωπίσαμε και πολέμους, αλλά ήμασταν δεμένοι. Τώρα είμαστε μακριά και μόνοι μας».