Ελλαδα

«Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ και ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι μαζί» - Τα πρώτα λόγια της συζύγου του Μάικλ Μόσλεϊ

Σε κατάσταση σοκ η σύζυγος του βρετανού παρουσιαστή

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η σύζυγος του Μάικλ Μόσλεϊ,  Κλερ Μπέιλι Μόσλεϊ
Η σύζυγος του Μάικλ Μόσλεϊ, Κλερ Μπέιλι Μόσλεϊ © Instagram

Μάικλ Μόσλεϊ: Συντετριμμένη η σύζυγος του Κλερ Μπέιλι Μόσλεϊ - «Η οικογένειά μου και εγώ βρήκαμε μεγάλη παρηγοριά από την αγάπη ανθρώπων απ' όλο τον κόσμο»

Μετά από ενδελεχείς έρευνες εντοπίστηκε το πτώμα του Βρετανού παρουσιαστή και γιατρού Michael Mosley σε βραχώδη περιοχή, κοντά σε σπηλιά στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στη Σύμη.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, αποκλείεται το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας. Η νεκροτομή στη σορό του Μόσλεϊ θα γίνει αύριο στη Ρόδο, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου. Θα γίνουν ακόμη ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις που θα ρίξουν φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Βρετανός.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1vi03gptzf5)

Η σύζυγος του Βρετανού παρουσιαστή, Κλερ Μπέιλι Μόσλεϊ δήλώνει συγκλονισμένη με τα δυσάρεστα νέα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του BBC.

Οι δηλώσεις της Κλερ Μπέιλι Μόσλεϊ στο BBC

«Δεν ξέρω ακριβώς από πού να αρχίσω. Είναι συγκλονιστικό που έχασα τον Μάικλ, τον υπέροχο, αστείο, ευγενικό και λαμπρό σύζυγό μου. Είχαμε μια απίστευτα τυχερή ζωή μαζί. Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ και ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι μαζί. Είμαι απίστευτα περήφανη για τα παιδιά μας, την ανθεκτικότητα και την υποστήριξή τους τις τελευταίες ημέρες.

Η οικογένειά μου και εγώ παρηγορηθήκαμε πάρα πολύ από την έκρηξη αγάπης από ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Είναι σαφές ότι ο Μάικλ σήμαινε πάρα πολλά για πολλούς από εσάς.

Μας παρηγορεί το γεγονός ότι παραλίγο να τα καταφέρει. Έκανε μια απίστευτη ανάβαση, πήρε τη λάθος διαδρομή και κατέρρευσε εκεί όπου δεν μπορούσε να τον δει εύκολα η ομάδα έρευνας.

Ο Μάικλ ήταν ένας περιπετειώδης άνθρωπος, είναι μέρος αυτού που τον έκανε τόσο ξεχωριστό. Είμαστε τόσο ευγνώμονες στους εξαιρετικούς ανθρώπους στη Σύμη που εργάστηκαν ακούραστα για να βοηθήσουν στην ανεύρεσή του. Κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους στο νησί, που δεν είχαν καν ακούσει για τον Μάικλ, δούλευαν από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς να τους ζητηθεί. Είμαστε επίσης πολύ ευγνώμονες στον Τύπο που μας αντιμετώπισε με μεγάλο σεβασμό.

Αισθάνομαι τόσο τυχερή που έχω τα παιδιά μας και τους καταπληκτικούς μου φίλους. Πάνω απ’ όλα, νιώθω τόσο τυχερή που είχα αυτή τη ζωή με τον Μάικλ.

Σας ευχαριστώ όλους».

Μάικλ Μόσλεϊ: Με δάκρυα στα μάτια ο καμεραμάν που εντόπισε τη σορό του - «Μακάρι να είχα καλύτερα νέα», είπε

Εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένος παρουσιάστηκε ο κάμεραμαν Αντώνης Μυστιλόγλου, η κάμερα του οποίου εντόπισε την σορό του Βρετανού παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ.

Ειδικότερα, ο Αντώνης Μυστιλόγλου μαζί με τον δήμαρχο της Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας και άλλους δημοσιογράφους, επιβιβάστηκαν σε βάρκες για να τραβήξουν πλάνα με τα σημεία των ερευνών.

Κάποια στιγμή, η κάμερα του Μυστιλόγλου, εντόπισε τη σορό του 67χρονου παρουσιαστή, καθώς τραβούσαν βίντεο και πλάνα από την περιοχή και το ανέφεραν στις Αρχές.

«Λυπάμαι που ήμουν εγώ που τον βρήκα νεκρό», είπε ο Έλληνας εικονολήτης στην ρεπόρτερ του Sky News απευθυνόμενος στην οικογένεια του Μάικλ Μόσλεϊ.

«Μακάρι να είχαμε καλύτερα νέα», πρόσθεσε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.