Ελλαδα

Μάικλ Μόσλεϊ: Η εκτίμηση του ιατροδικαστή

Η νεκροτομή θα γίνει αύριο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Michael Mosley εξαφανίστηκε στη Σύμη
Κεντρικό θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ η εξαφάνιση του Michael Mosley © Brook Mitchell/Getty Images

Μάικλ Μόσλεϊ: Αποκλείει την εγκληματική ενέργεια ο ιατροδικαστής 

Αποκλείει την εγκληματική ενέργεια σε πρώτη φάση η ιατροδικαστής που εξέτασε το σώμα του 67χρονου Μάικλ Μόσλεϊ, που εντοπίστηκε νεκρός, λίγο πριν από τις έντεκα το πρωί της Κυριακής, λίγα μέτρα από την παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι σε κατάσταση προχωρημένη η σήψη δεν μπορεί να διαπιστώσει αιτία θανάτου, μακροσκοπικά, ούτε αν έπεσε από τα βράχια, ωστόσο δεν βλέπει χτυπήματα από το λίγο που μπορεί να διακρίνει.

Η ιατροδικαστής, που μεταφέρθηκε μαζί με κλιμάκιο από το γραφείο Εγκληματικών Ερευνών και έφτασαν στο νησί με πλωτό σκάφος από τη Ρόδο για να εξετάσουν τη σορό, έκανε αυτοψία στον χώρο που βρέθηκε ο Βρετανός και ερεύνησε τον χώρο και από ψηλά για να δει αν υπάρχουν ενδείξεις πτώσης.

Μάικλ Μόσλεϊ: Εξετάζεται το σενάριο τα αίτια να είναι παθολογικά

«Ακολούθησε το δρομολόγιο το οποίο επιβεβαιώνουν οι κάμερες. Το επιβεβαιώνουν όσοι τον είδαν να περνάει από δω. Αυτός ο άνθρωπος πηγαίνοντας προς την παραλία, για να προσπεράσει την περίφραξη, είτε ζαλίστηκε ή είτε κάτι συνέβη με την καρδιά του» μεταδίδει ο ρεπόρτερ του EΡΤΝews Αριστείδης Μιαούλης. «Φαίνεται καθαρά το χέρι του, που φοράει το ρολόι, να είναι ακουμπισμένο στο στήθος».

Με αυτόν τον τρόπο, όπως τόνισε, επιβεβαιώνονται τα όσα δήλωσε χθες στις αστυνομικές Αρχές η σύζυγός του και ενδεχομένως να δείχνει ότι υπήρξε κάποιο παθολογικό πρόβλημα.

Η νεκροτομή στη σορό του Μόσλεϊ θα γίνει αύριο στη Ρόδο, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου. Θα γίνουν ακόμη ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις που θα ρίξουν φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Βρετανός.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.