Ελλαδα

Σύμη: Φωτογραφία δείχνει τον Michael Mosley σε κατοικημένη περιοχή να έχει περάσει το επικίνδυνο μονοπάτι

Μαίνεται το θρίλερ της εξαφάνισης του παρουσιαστή του BBC - Οι τελευταίες εξελίξεις

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Michael Mosley στη Σύμη
Σύμη: Φωτογραφία δείχνει τον Michael Mosley σε κατοικημένη περιοχή να έχει περάσει το επικίνδυνο μονοπάτι © Glomex/mega

Michael Mosley-Σύμη: Φωτογραφία ντοκουμέντο τον δείχνει ζωντανό - Μαίνεται το θρίλερ της εξαφάνισης του παρουσιαστή του BBC - Οι τελευταίες εξελίξεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του παρουσιαστή του BBC, Michael Mosley, που αγνοείται στη Σύμη από την Τετάρτη, καθώς στο φως της δημοσιότητας έρχονται φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται να φορά καπέλο, να κρατά μια ομπρέλα και να περπατά σε κατοικημένη περιοχή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News, ο Michael Mosley φαίνεται να έχει περάσει από το επικίνδυνο μονοπάτι και τα σπίτια της περιοχής και να βαδίζει στον κεντρικό δρόμο του χωριού Πέδι.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1tu33rqtp0p)

Μαίνεται το θρίλερ της εξαφάνισης του παρουσιαστή Michael Mosley

Οι αστυνομικοί ελέγχουν εξονυχιστικά το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στην παραλία του Αγίου Νικολάου, απ’ όπου ξεκίνησε τη διαδρομή. Αρχικά επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί της συζύγου του ότι τον αποχαιρέτισε. Στο υλικό από την κάμερα ο ίδιος φαίνεται να περνάει από το εστιατόριο.

Η φωτογραφία «δένει» με την μαρτυρία κατοίκου, που είναι από χθες γνωστή, ότι είδε τον Βρετανό παρουσιαστή να περιμένει σε μια στάση λεωφορείου.

Το Λιμενικό Σώμα της Σύμης δήλωσε ότι περίπου πέντε περιπολικά σκάφη -μαζί με όλα τα ιδιωτικά και εμπορικά σκάφη κοντά στο νησί- είναι ενήμερα για το περιστατικό και συνδράμουν στις έρευνες για τον Michael Mosley. «Όλα τα περιπολικά μας σκάφη ψάχνουν», δήλωσαν από το Λιμενικό Σώμα.

Η ομάδα αναζήτησης αποτελείται από 25 άτομα, συμπεριλαμβανομένων αστυνομικών, δυτών, εθελοντών και πυροσβεστών.

Μάλιστα, ένα ελικόπτερο αναπτύχθηκε από την Αθήνα περίπου στις 19:00 τοπική ώρα (6/6) στο πλαίσιο της έρευνας και χρησιμοποιείται από το πρωί της Παρασκευής (7/6).

Σύμη: Ποιος είναι ο «Σκαρ», ο σκύλος που συνδράμει στις έρευνες για τον εντοπισμό του Michael Mosley

Συνεχίζεται το θρίλερ για τον εντοπισμό του Michael Mosley, τον παρουσιαστή του BBC που τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν την Τετάρτη (5.6) στη Σύμη ενώ βρίσκονταν για διακοπές με τη σύζυγό του.

Ελικόπτερα, drones, σκύλοι, σωστικά συνεργεία σε συνεργασία με εθελοντές «χτενίζουν» αυτήν την ώρα την περιοχή όπου εθεάθη για τελευταία φορά ο 67χρονος παρουσιαστής ενώ σήμερα στην ειδική αποστολή θα συμμετέχει και ο σκύλος «Σκαρ».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1tqlbylopfl)

Στην ειδική αποστολή εύρεσης του Michael Mosley θα συμμετέχει και ο σκύλος «Σκαρ»

Η Σκαρ είναι ειδικά εκπαιδευμένη να εντοπίζει ανθρώπους σε απομακρυσμένες περιοχές, σύμφωνα με την Mirror.

Ο συνοδός του σκύλου που δεν θέλησε να κατονομαστεί, δήλωσε: «Θα μιλήσω με την αστυνομία του νησιού και θα μας πουν πού να ψάξουμε. Η Σκαρ θα βρει μια μυρωδιά. Μπορεί να βρει κάποιον είτε είναι ζωντανός, είτε νεκρός».

Ο ατζέντης του Michael Mosley επιβεβαίωσε την εξαφάνισή του χθες, λέγοντας στη Mirror ότι είναι «εξαιρετικά ανήσυχος».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.