Ελλαδα

Δημοτικός υπάλληλος πήρε αναρρωτική και εμφανίστηκε στην υπηρεσία 13 χρόνια μετά

Το απίστευτο περιστατικό στον δήμο Μετεώρων

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Μετέωρα: Υπάλληλος πήρε αναρρωτική και επέστρεψε 13 χρόνια μετά - Το απίστευτο περιστατικό στον δήμο Μετεώρων

Δημοτικός Υπάλληλος του δήμου Μετεώρων φέρεται να επέστρεψε στην υπηρεσία του μετά από 13 χρόνια, μετά από αναρρωτική άδεια που είχε λάβει. Το περιστατικό φέρνει στο φως το trikalavoice.gr υποστηρίζοντας ότι η αποκάλυψη έγινε όταν ο νέος δήμαρχος ζήτησε να γίνει αναφορά για την αποδοτικότητα των υπάλληλων του δήμου. 

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, από την 1η Ιανουαρίου και με την ανάληψη των καθηκόντων του ο νέος δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος ζήτησε τη λίστα των δημοτικών υπαλλήλων και αναφορά αποδοτικότητας για τον καθένα από τους προϊσταμένους. Γρήγορα διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν εργαζόμενοι που εμφανίζονταν σπάνια στα πόστα τους και έδωσε εντολή να επιστρέψουν όλοι στις θέσεις τους.

Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι από τον δήμαρχο για τους απόντες

Ο δήμαρχος φέρεται να έκανε, μάλιστα, αιφνιδιαστικούς ελέγχους. Σύμφωνα με το trikalavoice,gr, πριν λίγες ημέρες επέστρεψε στην υπηρεσία του και δημοτικός υπάλληλος που έλειπε από το 2011, έπειτα από αναρρωτική που είχε πάρει. Ο δήμαρχος Λευτέρης Αβραμόπουλος στέλνει το μήνυμα: «είμαστε υποχρεωμένοι όλοι μας, αιρετοί και υπάλληλοι, να δουλεύουμε καθημερινά για να φτιάξουμε έναν Δήμο όπως τον ονειρευόμαστε και όπως οφείλουμε. Καμία ανοχή και σε κανέναν».