Ελλαδα

Μακάβριο εύρημα στο Αγρίνιο - Εντοπίστηκε σκελετός στην εθνική οδό

Ιατροδικαστής στο σημείο - Ξεκινούν διαδικασίες για τη λήψη γενετικού υλικού

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγρίνιο: Βρέθηκε πλήρης σκελετός στην εθνική οδό - Αποκλείστηκε ο χώρος - Σε ειδικό ανθρωπολόγο θα μεταφερθούν τα οστά.
Οστά εντοπίστηκαν στη διάρκεια εργασιών σε οικόπεδο κατά μήκος της εθνικής οδού στο Αγρίνιο © Eurokinissi/Σωτήρης Δημητρόπουλος

Αγρίνιο: Βρέθηκε πλήρης σκελετός στην εθνική οδό - Αποκλείστηκε ο χώρος - Σε ειδικό ανθρωπολόγο θα μεταφερθούν τα οστά.

Πιθανότατα σε άνδρα ανήκουν τα οστά που εντοπίστηκαν νωρίτερα σήμερα, κατά τη διάρκεια εργασιών σε οικόπεδο κατά μήκος της εθνικής οδού στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας.

Αγρίνιο: Πλήρης σκελετός βρέθηκε στην εθνική οδό

Πρόκειται για έναν πλήρη σκελετό που βρέθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού και αποψίλωσης σε οικοπεδικό χώρο. Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από τους εργάτες για το μακάβριο εύρημα και αμέσως ο χώρος αποκλείστηκε.

Στο σημείο σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, έφτασε ιατροδικαστής ο οποίος εκ πρώτης όψεως κάνει λόγο για ενήλικα άνδρα, ο οποίος έχει πεθάνει τουλάχιστον ένα χρόνο νωρίτερα.

Γενετικό υλικό θα συγκριθεί με το DNA συγγενών αγνοουμένων

Για περαιτέρω όμως διερεύνηση τα οστά θα συλλεχθούν και θα μεταφερθούν σε ειδικό ανθρωπολόγο, ενώ θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη λήψη γενετικού υλικού το οποίο θα συγκριθεί με το DNA συγγενών τουλάχιστον δύο αγνοουμένων από την ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου την επίμαχη περίοδο.

Οι φάκελοι των δύο περιπτώσεων αγνοουμένων έχουν ήδη ανασυρθεί από τους αστυνομικούς και σύμφωνα με τα ως τώρα στοιχεία που τους έδωσε ο ιατροδικαστής θα ξεκινήσουν την περαιτέρω διερεύνηση.

Μια πρόχειρη εκτίμηση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν οδηγούν στο συμπέρασμα της εγκληματικής ενέργειας. Αυτό όμως θα ξεκαθαρίσει μόνο όταν γίνει η λεπτομερής διερεύνηση των οστών από τον ειδικό ανθρωπολόγο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.