Ελλαδα

Παρουσιαστής του BBC αγνοείται στη Σύμη - Έρευνες για τον εντοπισμό του

Πιθανότατα έπεσε από μεγάλο ύψος ενώ περπατούσε

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Σύμη: Παρουσιαστής του BBC αγνοείται - Πιθανότατα έπεσε από μεγάλο ύψος ενώ περπατούσε

Αγνοείται ο 67χρονος παρουσιαστής του BBC, Michael Mosley στη Σύμη σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ. Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό του. 

Σύμφωνα με τις αρχές ο Michael Mosley τηλεοπτικός δημοσιογράφος, παραγωγός και παρουσιαστής, ο οποίος εργάζεται για το BBC από το 1985, πιθανότατα έπεσε από μεγάλο ύψος στη Σύμη ενώ περπατούσε στην παραλία του Αγίου Νικολάου χθες Τετάρτη (05.06). 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, χθες περίπου στη μία και μισή το μεσημέρι ο 67χρονος δημοσιογράφος, ο οποίος δεν φέρεται να είχε θέματα με την υγεία του, αποφάσισε να επιστρέψει πεζός. Έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής και τα ίχνη του αγνοούνται.

Σήμερα το πρωί η σύζυγος του έκανε δήλωση εξαφάνισης του Michael Mosley στην αστυνομία και άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Σε αυτές συμμετέχουν εκτός την αστυνομία και το Λιμενικό, εθελοντική Ομάδα και η Πυροσβεστική, ενώ γίνεται χρήση drone και σύντομα πρόκειται να μεταβεί στο νησί και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος που θα συνδράμει στις έρευνες.