Ελλαδα

«Σου παίρνουν και σάλιο;»: Ο δράστης της δολοφονίας στη Χαλκίδα «ψάρευε» την κόρη της 63χρονης

Ο διάλογος του 39χρονου με την παιδική του φίλη μετά το έγκλημα

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 39χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε την 63χρονη γυναίκα στη Χαλκίδα
Δολοφονία στη Χαλκίδα: Η ομολογία του 39χρονου για το έγκλημα

Δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα: Ο διάλογος του 39χρονου δράστη με την κόρη του θύματος μετά το έγκλημα

Νέα στοιχεία για τη στάση που τηρούσε ο 39χρονος δολοφόνος της 63χρονης στη Χαλκίδα μέχρι οι έρευνες για το έγκλημα να φτάσουν στο πρόσωπό του, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ο δολοφόνος είναι παιδικός φίλος της κόρης του θύματος και από την πρώτη στιγμή της «συμπαραστεκόταν» για την απώλεια της μητέρας της και την «ψάρευε» σχετικά με την έρευνα των αρχών.

Δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα: Ο δράστης «ψάρευε» την κόρη της

Το Star έφερε στο φως συνομιλίες από τον «κοριό» της Αστυνομίας, όπου ο δράστης προσπαθούσε μετά το έγκλημα, να «ψαρέψει» την παιδική του φίλη και κόρη του θύματος, για τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

39 ΧΡΟΝΟΣ: Καλά δεν σου έχουν πει τίποτα; Εάν έχουν βρει κάτι; Κάτι;
ΚΟΡΗ ΝΕΚΡΗΣ: Όχι, όχι.
39 ΧΡΟΝΟΣ: Κάμερες τώρα θα βάλεις;
ΚΟΡΗ ΝΕΚΡΗΣ: Τώρα δεν ξέρω καν αν θα μείνω εδώ.
39 ΧΡΟΝΟΣ: Εσύ πήγες στα δίπλα σπίτια να δεις κάμερες και τέτοια;
ΚΟΡΗ ΝΕΚΡΗΣ: Εγώ τι δουλειά έχω ; Πήγε η αστυνομία σε όλα.
39 ΧΡΟΝΟΣ: Εντάξει εγώ στη θέση σου θα πήγαινα.

Όσο οι μέρες περνούσαν, η αστυνομία λάμβανε καταθέσεις. Όταν κλήθηκε ο ίδιος άρχισε να ανησυχεί.

39 ΧΡΟΝΟΣ: Σου παίρνουν και σάλιο; Τι κάνουν;
ΚΟΡΗ ΝΕΚΡΗΣ: Ναι, ναι.
39 ΧΡΟΝΟΣ: Το Σάλιο γιατί; Τι είναι; Για…
ΚΟΡΗ ΝΕΚΡΗΣ: Για DNA
39 ΧΡΟΝΟΣ: Και δαχτυλικά αποτυπώματα και στα 10 δάχτυλα σου παίρνουν;
ΚΟΡΗ ΝΕΚΡΗΣ: Δεν ξέρω.
39 ΧΡΟΝΟΣ: Ξέρεις αν έχουν καλέσει κανέναν άλλο τώρα;
ΚΟΡΗ ΝΕΚΡΗΣ: Καλέσανε τον (…) και την (…) τώρα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1sbp5d1uhox)

Οι κινήσεις του 39χρονου μετά τη δολοφονία της 63χρονης - Η παρουσία του στο κέντρο της Χαλκίδας

Όπως αποκαλύφθηκε από την αστυνομική έρευνα και μαρτυρικές καταθέσεις, ο δράστης και η κόρη του θύματος το πρωί της δολοφονίας  κινήσεις του δράστη πριν τη δολοφονία είχαν δώσει ραντεβού για να πιούν καφέ. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, κάμερες κατέγραψαν το όχημά του να μπαίνει στον δρόμο όπου βρίσκεται το σπίτι του εγκλήματος. Ο 39χρονος αμέσως μετά τη δολοφονία έπαιξε σε τυχερά παιχνίδια τα χρήματα που έκλεψε από τη γυναίκα που σκότωσε. Συγκεκριμένα, στις 14:29 ο 39χρονος γυρνάει στο καφέ που είχε δώσει ραντεβού με την κόρη του θύματος, όπου κατεβάζει μία εφαρμογή για να παίξει ηλεκτρονικό τζόγο, ενώ στη συνέχεια πήγε για κούρεμα. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1sn6o13lum9)

«Εκείνη την ημέρα το πρωί, που θέλω πολύ να μάθω τελικά, τι είχε σκοπό να κάνει. Με πήρε στο τηλέφωνο για να μου πει να έρθει στο σπίτι για καφέ. Με την αιτιολογία ότι πίστευε ότι ακόμα δεν μπορώ να πάω πουθενά γιατί ήξερε την τελευταία φορά που είχε έρθει ότι εγώ είχα μπλέξει με δουλειές και με τη μάνα μου και ότι δεν μπορώ να πάω πουθενά», είπε η κόρη του θύματος στο MEGA και πρόσθεσε: «Ήξερε τα πάντα, δεν ξαφνιάστηκε πιστεύω με το που μπήκε μέσα και την είδε όρθια. Γιατί το είχαμε διευκρινίσει αυτό και δύο φορές όχι μόνο μία. Το πρωί, γιατί επέμενε μετά και να μου λέει αυτός "συνήλθε; Εγώ την άφησα πολύ χάλια. Δεν περίμενα να μου πεις ότι δεν έχει συνέλθει. Το ακούω και μένω έκπληκτος" μου έλεγε».

Η γυναίκα αποκάλυψε πως γνώριζε τον εθισμό του 39χρονου με τον τζόγο αλλά ποτέ δεν πίστευε ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. «Και αυτά που λένε για τον τζόγο, παρόλο που τον ήξερα τόσα χρόνια και ήξερα ότι κάποια φορά μπορεί να παίζει φρουτάκια αλλά ήξερα μέχρι εκεί. Μπορεί κάποιες φορές να είχε ξεφύγει, μπορεί να είχε χρειαστεί μια φορά που είχα πάει στο καζίνο, η μοναδική για μένα και μαζί του, να τον έχω πάρει και με το ζόρι να φύγουμε και πάλι καλά που δεν δούλευε το ΑΤΜ γιατί θα είχε βγάλει όλα του τα λεφτά».

Η κόρη της 63χρονης υποστήριξε ακόμη ότι δάνειζε κατά καιρούς μικροποσά καθώς γνώριζε ότι αντιμετώπιζε πολλά οικονομικά προβλήματα. «Σύνολο είχαν φτάσει τα 1.180 (ευρώ) αυτά που μου χρωστάει. Είναι δυο χρόνια τώρα αυτή η ιστορία που σιγά σιγά… μία λόγω εξετάσεων που ήθελε να κάνει… η πρώτη φορά ήταν γιατί είχε σταματήσει από την πρώτη του δουλειά. Είχε μείνει ενάμιση μήνα χωρίς δουλειά, και τον είχαν φέρει όλοι οι λογαριασμοί τούμπα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1s56u9rnkch)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.