Ελλαδα

Προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες στο Eλληνικό

Περισσότεροι από 30 γερανοί δουλεύουν καθημερινά στο εργοτάξιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
The Ellinikon Commercial Hub
The Ellinikon Commercial Hub

Ελληνικό: Περισσότεροι από 30 γερανοί δουλεύουν καθημερινά στο εργοτάξιο - Πώς εξελίσσονται τα έργα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες από τη Lamda Development για το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης, στο Ελληνικό

Σύμφωνα με την εταιρεία: «Οι ρυθμοί των εργασιών είναι πυρετώδεις και οι περισσότεροι από 30 γερανοί, που δουλεύουν καθημερινά στο εργοτάξιο, φαίνονται από την Ποσειδώνος, τη Βουλιαγμένης και τους παράπλευρους δρόμους. Μέσα σε λίγους μόνο μήνες από τη μεγαλύτερη, συνεχή σκυροδέτηση που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα, οι πρώτοι όροφοι του Riviera Tower, του ψηλότερου ουρανοξύστη στη Μεσόγειο, είναι πλέον ευδιάκριτοι».

Τα πρώτα στάδια κατασκευής των κατοικιών στο παραλιακό μέτωπο προχωρούν και φαίνονται, ενώ μετά την ολοκλήρωση του τεράστιου έργου απορρύπανσης του εδάφους, μπήκαν τα θεμέλια για το The Ellinikon Sports Park, το υπερσύγχρονο Αθλητικό Κέντρο, που θα είναι ένα ακόμα κόσμημα της νέας πόλης του Ελληνικού.

Συγχρόνως, υπογράφηκε συμφωνία με τη Brook Lane για την ανάπτυξη του Mixed Use Tower στην περιοχή της Λεωφ. Βουλιαγμένης, ενώ μια ακόμα σημαντική συμφωνία είναι αυτή που υπογράφηκε με τα εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα, που θα αναπτύξουν και θα λειτουργήσουν εντός του Ελληνικού, το CGS at the Ellinikon. Ένα πρότυπο σχολείο, που θα προσφέρει Εθνικό και Διεθνές Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών.

LAMDA Development: Στις 100 πιο επιδραστικές εταιρείες του κόσμου σύμφωνα με το Time

Πρόσφατα εξάλλου, η LAMDA Development ανακοίνωσε ότι το διεθνούς εμβέλειας αμερικανικό περιοδικό ΤΙΜΕ την κατατάσσει στη φετινή λίστα «TIME100 Most Influential Companies» με τις 100 πιο επιδραστικές εταιρείες στον κόσμο.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, ιδιαίτερα τιμητική ένταξη της LAMDA Development, μιας ελληνικής εταιρείας, στη συγκεκριμένη λίστα, επιβεβαιώνει τη συνεχή προσήλωσή της στη δημιουργία πρότυπων, καινοτόμων  έργων, προς όφελος της χώρας και των πολιτών.

Το έργο του Ελληνικού, διακρίνεται διεθνώς και συμβάλλει στην ενίσχυση της φήμης και της εικόνας της Ελλάδας στο διεθνές περιβάλλον.

Η «TIME 100 Most Influential Companies» για το 2024, αναδεικνύει τις 100 πιο σημαντικές επιχειρήσεις παγκοσμίως, σε όλους τους κλάδους, ξεχωρίζοντας σε αυτές την καινοτομία, την ηγεσία και την συμβολή τους στην κοινωνία.

Για τη συγκρότηση της λίστας, το ΤΙΜΕ αναζήτησε  υποψηφιότητες από διάφορους τομείς και διενήργησε έρευνα σε παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών και ανταποκριτών του, καθώς και εξωτερικών εμπειρογνωμόνων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.