Ελλαδα

Ο Βασίλης Ζούλιας καταθέτει αγωγή ύψους 400 χιλ. ευρώ για την πυρκαγιά στο ατελιέ του

Εταιρεία παραγωγής είχε μισθώσει το ακίνητο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περικλής Κονδυλάτος και Βασίλης Ζούλιας
Περικλής Κονδυλάτος και Βασίλης Ζούλιας © NDP

Βασίλης Ζούλιας: Καταθέτει αγωγή ύψους 400 χιλ. για την πυρκαγιά στο ατελιέ του

Ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας έχει καταθέσει αγωγή ύψους 400 χιλιάδων ευρώ εναντίον της εταιρείας παραγωγής, η οποία είχε νοικιάσει τον χώρο του κι ενώ βάσει συμβολαίων έπρεπε να τον προστατεύσει, ξέσπασε φωτιά και υπέστη τεράστιες ζημιές.

«Διεκδικούμε από την μισθώτρια εταιρεία και τη νόμιμο εκπρόσωπο αυτής 400.000 ευρώ για την αποκατάσταση της ζημιάς και τη ηθικής βλάβης», δήλωσε ο δικηγόρος του Βασίλη Ζούλια, Νίκος Αγαπηνός.

Βασίλης Ζούλιας: Θα διεκδικήσω το δίκιο μου και αυτά που μου αναλογούν

«Καλησπέρα, καλό μήνα. Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο ότι το ατελιέ μου πήρε φωτιά εχθές και θέλω να απευθυνθώ σε όλους αυτούς που μου έστειλαν ευχές και μηνύματα συμπαράστασης στο Instagram και να τους ευχαριστήσω από την καρδιά μου και να βάλω τα πράγματα στη θέση τους για ό,τι ακούστηκε. Πρώτον, δεν έχω ασφάλεια -για όποιους είπαν ότι αυτό το κάναμε εμείς για να πάμε διακοπές. Έχω περάσει πολύ δύσκολα, προσπαθώ να κρατηθώ δυνατός. Ένιωσα βαθιά ευγνωμοσύνη που ξύπνησα το πρωί, χωρίς να έχω κοιμηθεί το βράδυ, και συνειδητοποίησα ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα αν είχε χαθεί μια ανθρώπινη ζωή. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αξία για εμένα από την ανθρώπινη ζωή», ανέφερε προ μηνός ο Βασίλης Ζούλιας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.