Ελλαδα

Καταπέλτης το βούλευμα για τα αδέλφια που κατηγορούνται για την εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ

«Είναι δολοφονία κατά παραγγελία» - Τι υποστηρίζει η χήρα του δημοσιογράφου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Καραϊβάζ
Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Καταπέλτης το βούλευμα για κατηγορούμενους

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Καταπέλτης το βούλευμα για τους κατηγορούμενους - Αρνούνται την εμπλοκή στην εκτέλεση - Η δήλωση της χήρας το δημοσιογράφου

Βούλευμα - καταπέλτης εκδόθηκε για τα δύο αδέλφια που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του στον Άλιμο. Όπως αναφέρεται στο βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου, ο θάνατος του δημοσιογράφου ήταν συμβόλαιο θανάτου, με τον εντολέα να παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστος.

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Καταπέλτης το βούλευμα 

Οι κατηγορούμενοι ως φυσικοί αυτουργοί της εν ψυχρώ δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ αναμένεται να καθίσουν στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών στις 26 Ιουνίου 2024. Από την πρώτη στιγμή αρνούνται κάθε εμπλοκή στην εκτέλεση του δημοσιογράφου. Σημεία από το βούλευμα για τους κατηγορούμενους έφερε στο φως της δημοσιότητας το Star: 

«Η απουσία διαπίστωσης άλλου κινήτρου αλλά και οι σχέσεις, οι οποίες είχε αποκτήσει το θύμα για άντληση πληροφοριών, καταδεικνύουν ότι επρόκειτο για κατά παραγγελία ανθρωποκτονία. Έχοντας προαποφασίσει να διαπράξουν από κοινού το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με δόλο, σκότωσαν με τη χρήση πυροβόλου όπλου τον Γεώργιο Καραϊβάζ. Γνωρίζοντας τον ακριβή τόπο της κατοικίας του, το ημερήσιο πρόγραμμα της εργασίας του και τις συγκεκριμένες ώρες μετάβασης στον τόπο παροχής της (της εργασίας του) και επιστροφής στην κατοικία του, αποφάσισαν και οργάνωσαν τη δολοφονία. Τα δυο αδέρφια κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1q4bty8hbdt)

Τι υποστηρίζει η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ 

«Θεωρώ ότι ο Γιώργος κάπου τους ενόχλησε, κάπου φοβήθηκαν ή λειτούργησαν εκδικητικά σε κάτι που ο Γιώργος ήξερε και είπε προς τις Αρχές. Κάτι έγινε και είχε σαν αποτέλεσμα τη δολοφονία του. Για μένα, ο ηθικός αυτουργός δεν έχει καμιά διαφορά με τα εκτελεστικά όργανα», λέει η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα, και προσθέτει: «Έχω έναν ατελείωτο πόνο, έχω την έλλειψη του Γιώργου.Ο Γιώργος δε γυρίζει πίσω ό,τι και να γίνει».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.