Ελλαδα

Σχινιάς: Το τατουάζ του νεκρού οδηγεί τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. προς συγκεκριμένη κατεύθυνση

Η εξέταση DNA θα δώσει απαντήσεις στους αστυνομικούς

Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πτώμα στον Σχινιά: Το τατουάζ στο σώμα του νεκρού άνδρα και η εξέταση DNA - Η πρώτη εκτίμηση των αστυνομικών

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA αναμένουν οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για να διαπιστώσουν εάν ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα του Σχινιά είναι σεσημασμένος ή όχι.

Η ιατροδικαστική εξέταση θα δώσει απαντήσεις για το πτώμα που βρέθηκε στον Σχινιά

Πρόκειται για τον άνδρα ο οποίος βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής περίπου 150 μέτρα από την παραλία του Σχινιά μέσα στη θάλασσα να επιπλέει. Το σκάφος του λιμενικού που έφτασε στο σημείο διαπίστωσε ότι στο αριστερό πόδι του θύματος υπήρχε δεμένος ένας δίσκος γυμναστηρίου βάρους 10 κιλών. Στο σώμα του άνδρα, υπάρχει επίσης ένα τατουάζ, το οποίο οδηγεί τους αστυνομικούς σε συγκεκριμένη κατεύθυνση. Με μία πρόχειρη εκτίμηση του ιατροδικαστή πρόκειται για άντρα ηλικίας περίπου 35 με 45 ετών ο οποίος βρισκόταν μέσα στη θάλασσα από 20 ημέρες έως 1 μήνα.

Αυτό που περιμένουν οι αρχές από την ιατροδικαστική εξέταση, η οποία θα γίνει αύριο Τρίτη (4.6) το πρωί στο νεκροτομείο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, είναι εάν το θύμα είχε χάσει τη ζωή του προτού βρεθεί στη θάλασσα ή εάν τον πέταξαν ζωντανό με αποτέλεσμα εξαιτίας του 10κιλου δίσκου ο άντρας να πνιγεί.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες δεν έχει δηλωθεί εξαφάνιση άνδρα σε αυτήν το ηλικιακό εύρος την επίμαχη περίοδο, με τους αστυνομικούς ωστόσο να θεωρούν πώς ο νεκρός πιθανόν να είναι σεσημασμένος.