Ελλαδα

«Θα τα πούμε όλα όταν τελειώσει η υπόθεση»: Η πρώτη δήλωση Φιλιππίδη έξω από το δικαστήριο

Αναβλήθηκε η δίκη στο Εφετείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Πέτρος Φιλιππίδης κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους
Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη δήλωση έξω από το δικαστήριο

Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη δήλωση έξω από το δικαστήριο - Αναβλήθηκε η δίκη στο Εφετείο

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έκανε την πρώτη του δήλωση έξω από το δικαστήριο μετά την αναβολή που δόθηκε σήμερα (3.6) για τη δίκη του στο Εφετείο. 

«Εγώ ήρθα να σας πω μία καλημέρα και θα τα πούμε όλα όταν τελειώσει η υπόθεση αυτή. Θα τα πούμε όλα. Ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης απευθυνόμενους στους δημοσιογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1q8wuh2ckhd)

Αναβλήθηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Εφετείο

Για τις 11 Νοεμβρίου αναβλήθηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Η αναβολή δόθηκε καθώς οι δικηγόροι του κατηγορουμένου βρίσκονται εκτός Αθηνών, με αποτέλεσμα να προκύπτει κώλυμα στην υπεράσπισή του. Αξίζει να σημειωθεί πως από νωρίς το πρωί βρέθηκαν στα δικαστήρια η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και η Λένα Δροσάκη, ενώ από πλευράς του Πέτρου Φιλιππίδη, εμφανίστηκε η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου.

Υπενθυμίζεται ότι, τον Φεβρουάριο ο ηθοποιός κρίθηκε από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού που τελέστηκαν το 2010 και το 2014 σε βάρος δύο γυναικών ηθοποιών και ομόφωνα αθώος για την πράξη του βιασμού κατ΄ εξακολούθηση σε βάρος γυναίκας ηθοποιού (μια πράξη που τελέστηκε το 2008).

Το δικαστήριο επέβαλε ομόφωνα οκτώ έτη κάθειρξης για τις δύο απόπειρες βιασμού. Συγκεκριμένα, καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση με αναστολή για τη μια πράξη και σε δύο χρόνια με αναστολή για την άλλη πράξη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1q8jdp1ma5d)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.