Ελλαδα

Missing Alert για την εξαφάνιση δύο κοριτσιών από τον Άγιο Νικόλαο Αττικής

Οι δύο ανήλικες δεν επέστρεψαν στην Παιδόπολη στη Νέα Σμύρνη όπου διαμένουν

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εξαφάνιση κοριτσιών από τον Άγιο Νικόλαο Αττικής - Missing Alert για τον εντοπισμό τους - Δεν επέστρεψαν στη δομή 

Missing Alert εκδόθηκε από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση δύο ανήλικων κοριτσιών από τον Άγιο Νικόλαο Αττικής. Τα ίχνη της 13χρονης και της 15χρονης χάθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Οι δύο ανήλικες δεν επέστρεψαν στην Παιδόπολη στη Νέα Σμύρνη όπου διαμένουν.

Εξαφάνιση δύο κοριτσιών από τον Άγιο Νικόλαο Αττικής

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», η δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανήλικων κοριτσιών γίνεται κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο. 

Η Ελευθερία Σ. έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,70 και είναι εύσωμη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν σορτς και λευκή κοντομάνικη μπλούζα.

Η Ντιμιτρίνκα-Ελένοβα Ντ. έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,67 και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι φόρμα και μαύρη κοντομάνικη μπλούζα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.