Ελλαδα

Κρήτη: Στο νοσοκομείο 2,5 ετών κοριτσάκι μετά από ξυλοδαρμό

Συνελήφθη η μητέρα και ο σύντροφός της - Οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές του παιδιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χεράκι παιδιού βαμμένο με μπλε μπογιά
Κρήτη: Στο νοσοκομείο 2,5 ετών κοριτσάκι μετά από ξυλοδαρμό © Unsplash / Phil Hearing

Κρήτη: Στο νοσοκομείο 2,5 ετών κοριτσάκι μετά από ξυλοδαρμό - Συνελήφθη η μητέρα και ο σύντροφός της

Ένα κοριτσάκι μόλις 2,5 ετών νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το βράδυ της Παρασκευής (31.5), έχοντας εμφανή σημάδια από χτυπήματα στο σώμα αλλά και στο κεφάλι του.

Άγρια κακοποίηση κοριτσιού 2,5 ετών στην Κρήτη - Οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές του παιδιού

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από απανωτά τηλεφωνήματα που δέχτηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης, στα οποία όλοι μιλούσαν για κραυγές πόνου μικρού παιδιού που προέρχονταν από συγκεκριμένη κατοικία στην περιοχή του Πόρου στο Ηράκλειο. Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν όντως το παιδί να κλαίει και να φέρει εμφανή χτυπήματα. Έπειτα ζήτησαν ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε το κοριτσάκι στο νοσοκομείο, ενώ συνέλαβαν τόσο την 21 ετών μητέρα, όσο και τον 23χρονο σύντροφό της, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να δώσουν εξηγήσεις για την κατάσταση της μικρής.

Έχασε την επιμέλεια η μητέρα του παιδιού

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, στο νοσοκομείο όπου εξετάστηκε η μικρή, πέρα από τα πρόσφατα τραύματα, οι γιατροί διαπίστωσαν και ίχνη από παλαιότερους μώλωπες. Σε βάρος της μητέρας και του συντρόφου της σχηματίστηκε δικογραφία για κακοποίηση και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Την ίδια ώρα, με εισαγγελική εντολή αφαιρέθηκε η επιμέλεια του παιδιού από τη μητέρα. Όταν το κοριτσάκι βγει από το νοσοκομείο θα παραδοθεί στον παππού και τη γιαγιά του, από την πλευρά της μητέρας, μετά από αίτησή τους. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.