Ελλαδα

Σε άνδρα 40 - 45 ετών ανήκει το πτώμα που βρέθηκε με βαρίδι στο πόδι στον Σχινιά

Τα στοιχεία που θα βοηθήσουν στην ταυτοποίηση - Ήταν 25 ημέρες στο νερό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η παραλία του Σχινιά
Σχινιάς: Νέα στοιχεία για το πτώμα με βαρίδι στο πόδι © EUROKINISSI

Σχινιάς: Νέα στοιχεία για το πτώμα με βαρίδι στο πόδι - Τα δεδομένα που θα βοηθήσουν στην ταυτοποίηση

Τα στοιχεία εκείνα που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση του πτώματος άνδρα που βρέθηκε με βαρίδι στο πόδι στην παραλία του Σχινιά αναλύουν οι αστυνομικές αρχές. 

Σχινιάς: Τα στοιχεία των αρχών για το πτώμα που έφερε βαρίδι στο πόδι

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, ο άνδρας ήταν ηλικίας περίπου 40-50 ετών, φορούσε τα ρούχα του και συγκεκριμένα αθλητική φόρμα και φέρει τατουάζ στο πόδι, στοιχείο που αναμένεται να κάνει πιο εύκολη τη διαδικασία για την ταυτοποίησή του. Όπως αναφέρει η ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος έχει επέλθει αρκετές ημέρες πριν ίσως και πριν ένα μήνα.

Η Αστυνομία εξετάζει δηλώσεις εξαφάνισης που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες προκειμένου να διαλευκάνει αν πρόκειται για αγνοούμενο. Πάντως, το σενάριο που εξετάζουν οι αρχές είναι ο άνδρας να δολοφονήθηκε και ο δράστης ή οι δράστες να επιχείρησαν να εξαφανίσουν το πτώμα ρίχνοντας το στη θάλασσα με ένα βαρίδι.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1q2jzowla7l)

Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Λιμενικό

Για το περιστατικό το Λιμενικό αναφέρει ότι «χθες το μεσημέρι ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ραφήνας για την ύπαρξη μίας σορού άνδρα, σε απόσταση 100-150 μέτρα από την ακτή, στη θαλάσσια περιοχή του Σχοινιά Μαραθώνα. Η σορός, όπως έγινε γνωστό, ανασύρθηκε από δύτη και στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών ΣΩΤΗΡΙΑ. Πρόκειται για άνδρα, ηλικίας περίπου 40-45 ετών, ο οποίος είχε στο πόδι του δεμένο με σχοινί έναν δίσκο άρσης βαρών 10 κιλών. Από τη Λιμενική Αρχή της Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών»

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1q3c24euwld)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.