Ελλαδα

Σταμάτης Κραουνάκης: Ο Κασσελάκης είναι φτιαγμένος από ανθεκτικό υλικό

«Δεν έχουμε δει ανθρώπους στην πολιτική να τρέχουν όσο αυτό το παιδί», δηλώνει ο καλλιτέχνης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στέφανος Κασσελάκης, Σταμάτης Κραουνάκης, Τάιλερ ΜακΜπέθ
Σταμάτης Κραουνάκης: Ο Κασσελάκης είναι φτιαγμένος από ανθεκτικό υλικό © NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Σταμάτης Κραουνάκης: Ο καλλιτέχνης μιλά για τον Στέφανο Κασσελάκη και την επιλογή να δίνει συνεντεύξεις μέσα από τα σπίτια του

Ο Σταμάτης Κραουνάκης παραχώρησε νέα τηλεοπτική συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη και την εικόνα της Αριστεράς σήμερα.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι φτιαγμένος από ανθεκτικό υλικό, για να είναι τη μία μέρα στην Παλαιστίνη και την άλλη στον Ολυμπιακό, να έχει σαρώσει τις γειτονιές, δίνει ένα παράδειγμα για όσα έπρεπε να κάνουν οι υπόλοιποι. Δεν έχουμε δει ανθρώπους στην πολιτική να τρέχουν όσο αυτό το παιδί. Αν έχει τόση φιλοδοξία, μπράβο του». Ο καλλιτέχνης ρωτήθηκε ακόμη για την επιλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να παραχωρήσει συνεντεύξεις μέσα από τα σπίτια του σε Αθήνα και Σπέτσες. 

Σταμάτης Κραουνάκης: Η Αριστερά έχει γίνει σαν 18 διαμερίσματα πεταμένα στου γιαλού την άκρη

«Η Αριστερά έχει γίνει σαν 18 διαμερίσματα πεταμένα στου γιαλού την άκρη. Πάμε σύμφωνα με το τι "βίτσιο" έχει ο καθένας στο μυαλό του για το τι είναι Αριστερά. Το μεροκάματο των ανθρώπων είναι το θέμα, που είναι στα κατώτατα ever. Είναι δυνατόν να μας κυνηγάει από πίσω μία κάμερα για να δει πως κάνουμε κουμάντο τη ζωή μας; Έλα σε παρακαλώ! Και τότε που δεν υπήρχε η τηλεόραση και η παντοδυναμία των πρωινάδικων, οι σχέσεις των ανθρώπων ήταν τέτοιες. Ο Καραμανλής έτρωγε με τον Χατζιδάκι και τον Χορν μία φορά τον μήνα», είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».  

Ο Σταμάτης Κραουνάκης αποκάλυψε ότι δεν είναι λίγες οι φορές που του έχει ζητηθεί να κατέβει στην πολιτική, προτάσεις που απορρίπτει: «Εγώ δεν κατεβαίνω στην πολιτική. Μου το έχουν ζητήσει πολλές φορές. Όχι! Ο χειρότερος καλλιτέχνης είναι καλύτερος από τον καλύτερο πολιτικό. Καλά κάνει και πάει στα μπουζούκια ο Κασσελάκης. Δεν κάνει τίποτα άσχημο. Πάει όπου υπάρχει κόσμος για να πάρει ψηφοφόρους, είναι πολύ σωστός. Είναι πολιτικός, κατεβαίνει για πρωθυπουργός. Η δουλειά του είναι αυτή. Όπου υπάρχει ‘μέλι’ πάει».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1pcwzq9j329)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.