Ελλαδα

Άνω Λιόσια: Πριν 3 μήνες είχε πεθάνει ο ηλικιωμένος - Βρέθηκε στα σκουπίδια το κεφάλι του

Ο 59χρονος γιος φέρεται να μην άντεχε τη δυσοσμία και να έβαλε φωτιά να κάψει το πτώμα

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σπίτι όπου βρέθηκε απανθρακωμένο το πτώμα του ηλικιωμένου
Άνω Λιόσια: Φωτιά σε πτώμα ηλικιωμένου - Συνελήφθη ο γιος © ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Άνω Λιόσια: Ο ηλικιωμένος πέθανε πριν 3 μήνες - Σε κάδο το κεφάλι του - Νέα στοιχεία για το απανθρακωμένο πτώμα

Προ τριμήνου προσδιορίζεται ο θάνατος του ηλικιωμένου άνδρα στα Άνω Λιόσια από τα έως τώρα ευρήματα του ιατροδικαστή, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1oms3wfhkgp)

Άνω Λιόσια: Ο ηλικιωμένος πέθανε πριν 3 μήνες - Νέα στοιχεία για το απανθρακωμένο πτώμα

Το πτώμα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στην αυλή του σπιτιού όπου διέμενε με τον γιο του στην οδό Αγαμέμνονος στα Άνω Λιόσια. Ο 59χρονος γιος του ηλικιωμένου αντιμετωπίζει σοβαρά - ψυχιατρικής φύσεως - προβλήματα. Όπως παραδέχθηκε ο 59χρονος, ο πατέρας του πέθανε πριν μήνες και έμενε με το πτώμα του μέσα στο σπίτι. Όμως, τις τελευταίες ημέρες η δυσοσμία από την αποσύνθεση του πτώματος είχε γίνει αφόρητη. Για αυτό τον λόγο ο 59χρονος την Τρίτη πήρε την απόφαση να τον σύρει έξω στην αυλή του σπιτιού τους για να τον αποτεφρώσει, μιας και δεν είχε τα απαραίτητα χρήματα για να πληρώσει για την κηδεία.

Ωστόσο, κατά τη μεταφορά του ηλικιωμένου, το κεφάλι και τμήματα από τα χέρια αποκολλήθηκαν από το σώμα, εξαιτίας της σήψης. Τα ανθρώπινα μέλη εντοπίστηκαν στα σκουπίδια, όπου τα είχε πετάξει ο 59χρονος. Στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο πτώμα, προσπαθώντας ανεπιτυχώς να την αποτεφρώσει. Ο 59χρονος, όπως υποστήριξε, ότι δεν σκότωσε τον πατέρα του και δήλωσε ότι ο ηλικιωμένος πέθανε ξαφνικά από φυσικά αίτια.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1oluqlq4ibl)

Ο 59χρονος έχει συλληφθεί και αναμένεται η απάντηση από τον εισαγγελέα για το έναν θα οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών ή για πραγματογνωμοσύνη σε ψυχιατρική κλινική.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.