Ελλαδα

Πανελλήνιες 2024: «Καλό διάβασμα για να γράψει κανείς πάνω από τη βάση» - Η πρώτη εκτίμηση για τα θέματα της Άλγεβρας

«Με απαιτητικά σημεία θεωρία και ασκήσεις»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Υποψήφια των Πανελληνίων γράφει τα στοιχεία της στο τετράδιο εργασιών
Πανελλήνιες 2024 - Άλγεβρα ΕΠΑΛ: Σχόλιο για τα θέματα © ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Πανελλήνιες 2024 - Άλγεβρα ΕΠΑΛ: Σχόλιο για τα θέματα - Σε ποια μαθήματα εξετάζονται οι υποψήφιοι τις επόμενες ημέρες

Η πρώτη εβδομάδα για τις Πανελλήνιες 2024 ολοκληρώθηκε με το μάθημα της Άλγεβρας, στο οποίο εξετάστηκαν σήμερα (1.6) οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Τα θέματα, σύμφωνα με τον Νικόλαο Κολοκοτρώνη, μαθηματικό, καθηγητή στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγίου Δημητρίου, ήταν αρκετά απαιτητικά για τους υποψήφιους των Πανελληνίων 2024. «Τα θέματα απαιτούσαν μία γενικότερη εξοικείωση με την ύλη και για να γράψει κανείς πάνω από τη βάση θα πρέπει να έχει κάνει καλό διάβασμα», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και πρόσθεσε ότι «τα θέματα και της θεωρίας και των ασκήσεων είχαν απαιτητικά σημεία. Θεωρώ ότι κάποιος μαθητής, αν και καλά προετοιμασμένος θα συναντήσει δυσκολίες». 

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα των Πανελληνίων 2024 στην Άλγεβρα

Πανελλήνιες 2024: Σε ποια μαθήματα εξετάζονται στη συνέχεια οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Στη συνέχεια των Πανελληνίων, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας, από την ερχόμενη Δευτέρα, 3 Ιουνίου έως και τις 17 Ιουνίου, με ενδιάμεσο κενό, λόγω των Ευρωεκλογών, μεταξύ 5 και 11 Ιουνίου. Ειδικότερα, όσον αφορά στην ερχόμενη εβδομάδα, τη Δευτέρα 3 Ιουνίου, θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Ακολούθως, την Τετάρτη 5 Ιουνίου θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο - Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία - Εφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.