Ελλαδα

Άνω Λιόσια: Έρευνες για τις συνθήκες θανάτου ηλικιωμένου - Ο γιος του ομολόγησε ότι έβαλε φωτιά στο πτώμα

«Δεν είχα λεφτά για την κηδεία», είπε ο 59χρονος γιος στους αστυνομικούς

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σπίτι όπου βρέθηκε απανθρακωμένο το πτώμα του ηλικιωμένου
Άνω Λιόσια: Φωτιά σε πτώμα ηλικιωμένου - Συνελήφθη ο γιος © ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Άνω Λιόσια: Φωτιά σε πτώμα ηλικιωμένου - Συνελήφθη ο γιος - Τι υποστήριξε ο 59χρονος στις αρχές

Το πόρισμα του ιατροδικαστή σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του ηλικιωμένου άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος στην αυλή του σπιτιού του στα Άνω Λιόσια, αναμένουν οι αστυνομικοί προκειμένου να ενημερώσουν τον αρμόδιο εισαγγελέα Αθηνών. Στόχος τους, είναι να διαπιστώσουν εάν τελικά ο 59χρονος γιος του που έχει συλληφθεί για την υπόθεση θα οδηγηθεί ενώπιον της Εισαγγελίας ή σε κάποιο ψυχιατρικό ίδρυμα, μιας και αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Το σπίτι όπου βρέθηκε απανθρακωμένο το πτώμα του ηλικιωμένου
Άνω Λιόσια: Φωτιά σε πτώμα ηλικιωμένου - Συνελήφθη ο γιος © ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Άνω Λιόσια: Ο γιος υποστηρίζει ότι ο πατέρας του πέθανε από φυσικά αίτια - «Δεν είχα λεφτά για την κηδεία»

Ο γιος του θύματος, έχει συλληφθεί από τις αρχές καθώς, όπως ομολόγησε, προσπάθησε να κάψει τη σορό του πατέρα του στην αυλή του σπιτιού τους, στην οδό Αγαμέμνωνος στα Άνω Λιόσια. Όπως έχει δηλώσει έως τώρα, ο πατέρας του, πέθανε από φυσικά αίτια, όμως, ούτε ο πατέρας του, ούτε ο ίδιος είχαν χρήματα, με αποτέλεσμα να πάρει αυτή την απόφαση για να …γλιτώσει τα λεφτά της κηδείας.

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν στο σπίτι, έπειτα από κλήσεις στο «100» γειτόνων των δύο ανδρών, καταγγέλλοντας έντονη δυσοσμία τις τελευταίες ημέρες. Όπως φαίνεται, ο 59χρονος, τράβηξε στην αυλή του σπιτιού του το κορμί του νεκρού πατέρα του. Τον ξάπλωσε πάνω σε ένα στρώμα κρεβατιού και του έβαλε φωτιά. Φυσικά, η φωτιά δεν κατάφερε αποτεφρώσει τη σορό και για να μην γίνει αντιληπτό το θέαμα από περίοικους, ο 59χρονος κάλυψε το σώμα του πατέρα του με έναν μουσαμά. Η μυρωδιά όμως της καμένης σάρκας ήταν διάχυτη σε ολόκληρη τη γειτονιά.

Απαντήσεις θα δώσει ο ιατροδικαστής για το καμένο πτώμα ηλικιωμένου στα Άνω Λιόσια

Προς το παρόν, οι αρχές δεν γνωρίζουν εάν ο ηλικιωμένος άνδρας πέθανε από φυσικά αίτια, όπως υποστηρίζει ο γιος του ή εάν οφείλεται σε αυτοχειρία ή εγκληματική ενέργεια. Ο ιατροδικαστικής που θα πραγματοποιήσει τη νεκροτομή θα δώσει τις απαντήσεις που περιμένουν οι αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν ήδη συλλάβει τον γιο του ηλικιωμένου για περιύβριση νεκρού και βρίσκονται ήδη σε επικοινωνία με τις αρμόδιες εισαγγελικές υπηρεσίες για το τι τελικά θα γίνει με τον 59χρονο. Η κατάσταση της ψυχικής του υγείας είναι εμφανώς διαταραγμένη και αναμένεται τις επόμενες ώρες εντολή από τον αρμόδιο εισαγγελικό λειτουργό για το εάν θα προσαχθεί ενώπιον της δικαιοσύνης ή θα διαταχθεί η διενέργεια ψυχιατρικής εξέτασης σε εξειδικευμένο ίδρυμα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1odmyndweh5)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.