Ελλαδα

H μητέρα της Έμμας συνάντησε τη λήπτρια της καρδιάς της κόρης της - «Ξανάκουσα την καρδούλα σου»

«Χτυπά δυνατά, όπως τότε που την άκουσα πρώτη φορά στον υπέρηχο», συγκινεί η Κέλλυ Καμπάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Έμμα Καριωτάκη άφησε την τελευταίες της πνοή στο νοσοκομείο λίγες ημέρες μετά την παράσυρσή της από αυτοκινήτο - Ο οδηγός του την πάτησε δύο φορές και την εγκατέλειψε
H μητέρα της Έμμας συνάντησε τη λήπτρια της καρδιάς της κόρης της

H μητέρα της Έμμας συνάντησε τη λήπτρια της καρδιάς της κόρης της - Η 21χρονη φοιτήτρια πέθανε λίγες ημέρες μετά την παράσυρσή της από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη

Με ένα συγκλονιστικό κείμενο στο Facebook η μητέρα της 21χρονης Έμμας, της φοιτήτριας που πέθανε στο νοσοκομείο λίγες ημέρες μετά την παράσυρσή της από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη, έκανε γνωστό ότι συναντήθηκε με τη γυναίκα - λήπτρια της καρδιάς της κόρης της

Η Κέλλυ Καμπάκη συναντήθηκε με τη λήπτρια σε εκδήλωση του Ιδρύματος Ωνάση, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (30.5) στην κατάμεστη αίθουσα της κεντρικής σκηνής του Εθνικού θεάτρου. 

Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της Έμμας για τη συνάντηση με τη λήπτρια της καρδιάς της

«Έμμα μου, αγάπη μου, ζωή μου, ανάσα μου... χθες ξανάκουσα την καρδούλα σου να χτυπά δυνατά... όπως τότε που την άκουσα πρώτη φορά στον υπέρηχο... όπως τότε που σε αγκάλιαζα σφιχτά... Η ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια σε λέξεις, αλλά λέξη για να εκφράσει αυτό το συναίσθημα δεν υπάρχει!!!
Σε ευχαριστώ εσένα... γιατί μου έδωσες τη δυνατότητα να ξανακούσω την καρδιά της να χτυπάει δυνατά... να ξανανιώσω τη ζεστή αγκαλιά της... σε ευχαριστώ που την κρατάς ζωντανή... Είμαι σίγουρη ότι εσένα επέλεξε η Έμμα για να πάρεις την καρδιά της… να την προσέχεις σαν τα μάτια σου!! ❤️❤️❤️» έγραψε η μητέρα της Έμμας. 

Εμμα μου, αγάπη μου, ζωή μου, ανάσα μου .. χθες ξανάκουσα την καρδούλα σου να χτυπά δυνατά .. όπως τότε που την άκουσα...

Posted by Kelly Kambaki on Friday, May 31, 2024

Τον περασμένο Δεκέμβριο το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης καταδίκασε σε συνολική ποινή καθείρξεως 16,5 ετών τον 27χρονο οδηγό, ο οποίος παρέσυρε, τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε την 21χρονη φοιτήτρια τα ξημερώματα της 22ας Νοεμβρίου 2022, στην Καμάρα.

«Η Δικαιοσύνη έκανε αυτό που έπρεπε» τόνισε σε δηλώσεις της η μητέρα, ενώ ανέφερε ότι η απόφαση του δικαστηρίου συμπίπτει χρονικά με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ημέρα της κηδείας της κόρης της. Σχολιάζοντας την απολογία του 27χρονου είπε πως ήταν ένα ψέμα. «Σε λίγο θα μας ζητήσει να του φτιάξουμε το αμάξι που του χαλάσαμε, να μας στείλει τον λογαριασμό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxd0h69zn3rd)

Πρόσθεσε, δε, ότι με την ολοκλήρωση της δίκης «έκλεισε ένα δύσκολο κομμάτι» και αφού ηρεμήσει θα το συνειδητοποιήσει.

Από την πλευρά του, ο πατέρας της Έμμας Καριωτάκη υπογράμμισε ότι «η απόφαση δεν φέρνει πίσω το παιδί μας», ενώ στάθηκε στο μήνυμα που στέλνει με την ετυμηγορία του το δικαστήριο «σε όσους κυκλοφορούν εκεί έξω και νομίζουν ότι ο δρόμος είναι πίστα».

«Το δικαστήριο έκρινε, αποφάσισε και τιμώρησε τον δολοφόνο του παιδιού μας» είπε, κρατώντας στα χέρια του τα κεράκια που είχε αγοράσει λίγη ώρα πριν τη φονική παράσυρση η 21χρονη θέλοντας να κάνει έκπληξη στη φίλη της, που εκείνη την ημέρα είχε τα γενέθλιά της.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.