Ελλαδα

Γυναίκα βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα και μαχαιρωμένη σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Ομόνοια

Εντοπίστηκε από αστυνομικούς που άκουσαν τις φωνές της - Συνελήφθη 27χρονος

Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ομόνοια: 33χρονη βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα και μαχαιρωμένη - Η απαγωγή και ο βιασμός της από 27χρονο - Την εντόπισαν αστυνομικοί

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία» νεαρή γυναίκα, η οποία έπεσε θύμα απαγωγής, βιασμού και κακοποίησης από 27χρονο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Ομόνοια.

Ομόνοια: Τι κατέθεσε η 33χρονη για την κακοποίησή της από 27χρονο 

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, η 33χρονη γνώρισε τον 27χρονο το προηγούμενο βράδυ. Ο νεαρός την οδήγησε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Ομόνοια. Εκεί τη βίασε, την ξυλοκόπησε και της προκάλεσε τραύματα με μαχαίρι στο μηρό. Κάποια στιγμή η 33χρονη λιποθύμησε από τα συνεχή βασανιστήρια και ξύπνησε δεμένη χειροπόδαραΟι φωνές της για βοήθεια έγιναν αντιληπτές από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που περνούσαν τυχαία από το κτίριο και έβαλαν έτσι ένα τέλος στο μαρτύριο της.

Ο δράστης είχε συλληφθεί λίγες ώρες νωρίτερα για άλλα αδικήματα και έπειτα από την καταγγελία της κοπέλας συνελήφθη εκ νέου με τις κατηγορίες επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αρπαγής και βιασμού, καθώς και για παράβαση του νόμου «Περί Όπλων» και οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα Αθηνών.