Ελλαδα

Mικρός Γιαννάκης: «Δεν έχω κάποιον να με ανεβάσει στον δεύτερο όροφο του σχολείου»

Ο μικρός οπαδός συγκίνησε χθες στην «Opap Arena»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Mικρός Γιαννάκης: «Δεν έχω κάποιον να με ανεβάσει στον δεύτερο όροφο του σχολείου»

Ο μικρός Γιαννάκης Παπαστεφανάκης που βρέθηκε χθες στο OPAP Arena για τον αγώνα του Ολυμπιακού – Φιορεντίνα, φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Μαΐου στο T-live.

Μεταξύ άλλων, ο μικρός Γιαννάκης μίλησε για την εμπειρία του στο γήπεδο αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στα μαθήματα λόγω των ελλιπών υποδομών στο σχολείο όπου πηγαίνει.

«Έχω μόνο μία ράμπα στο κάτω μέρος στο προαύλιο για να ανεβαίνω στο κυρίως κτίριο, στο κυλικείο και στις αίθουσες που είναι εκεί, αλλά έχουμε ένα δεύτερο όροφο που κάνουμε πληροφορική και γεωγραφία και δεν μπορώ να πάω. Συνήθως πρέπει να φωνάζω κάποιον δικό μου για να με ανεβάζει. Οι καθηγητές με ρωτάνε “γιατί δεν ανεβαίνεις επάνω” και τους λέω πολύ απλά ότι δεν έχω κάποιον να με ανεβάσει» εξομολογήθηκε ο μικρός Γιαννάκης.

Με πρωτοβουλία του, διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας έδωσε το «παρών» και ο μικρός Γιαννάκης εμφανίστηκε στο γήπεδο του τελικού του Conference Leagsue, φορώντας φανέλα του ΠΑΟΚ, της ομάδας που υποστηρίζει.