Ελλαδα

Σκιάθος: 35χρονος μαχαίρωσε τον εργοδότη του σε καφετέρια

«Το έκανα γιατί έτσι μου ήρθε», δήλωσε ο δράστης

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σκιάθος: 35χρονος μαχαίρωσε τον εργοδότη του σε καφετέρια - «Το έκανα γιατί έτσι μου ήρθε», δήλωσε ο δράστης

Τον συνομήλικο εργοδότη του μαχαίρωσε 35χρονος που εργαζόταν σεζόν σε καφετέρια στη Σκιάθο. Μάλιστα, όπως είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, το έκανε «γιατί έτσι του ήρθε».

«Εγω φταίω για όλα, είναι πολύ καλός άνθρωπος, δεν ξέρω τι με έπιασε, τον μαχαίρωσα γιατί ετσι μου ηρθε», δήλωσε ο 35χρονος χθες στο Αυτόφωρο.

Σκιάθος: Το χρονικό του συμβάντος και τα ψυχολογικά προβλήματα του δράστη

Όλα ξεκίνησαν πριν από κάποιο χρονικό διάστημα όταν ο 35χρονος να εργαστεί σεζόν σε καφετέρια της Σκιάθου και ο εργοδότης με τον οποίο είχαν οικογενειακή σχέση, του έκλεισε δωμάτιο στο οποίο συγκατοικούσε με έναν ακόμη εργαζόμενο.

Εκεί, πίστευε πως ο συγκάτοικός του του εκλεβε ρούχα και πράγματα και τα έκρυβε στην βαλίτσα του. Το επικοινώνησε στον εργοδότη του, αλλά εκείνος τον καθησύχαζε πως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Προχθες, ωστόσο, ο 35χρονος προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο καθώς πίστευε πως δύο μπλούζες του είχαν κλαπεί από τον συγκάτοικό του. Κάλεσε τον εργοδότη του στο τηλέφωνο και του ζήτησε να πάει στο δωμάτιο για να δει μόνος του τα αποδεικτικά στοιχεία.

Όταν έφτασε ο εργοδότης στο σπίτι, όμως, και προσπάθησε να του εξηγήσει πως είναι παράνομο να ανοίξει την βαλίτσα του συγκατοίκου του, ο 35χρονος τον μαχαίρωσε στην κοιλιά.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 35χρονο στο κέντρο υγείας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, την ώρα που αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη.

Σύμφωνα με την οικογένεια του δράστη, εδώ και δέκα χρόνια, μετά από πτώση από ύψος, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Παραδέχτηκαν ωστόσο πως δεν λαμβάνει αγωγή.