Ελλαδα

Σε κρίσιμη κατάσταση η 2χρονη από τη Θεσσαλονίκη - Το 60% του σώματός της υπέστη εγκαύματα

Ο παππούς της την αγκάλιασε για να τη σώσει - Πώς συνέβη το περιστατικό ανάφλεξης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεσσαλονίκη: Κρίσιμα με εγκαύματα η 2χρονη στο Αγλαΐα Κυριακού
Θεσσαλονίκη: Κρίσιμα με εγκαύματα η 2χρονη στο Αγλαΐα Κυριακού © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Θεσσαλονίκη: Κρίσιμα με εγκαύματα η 2χρονη στο Αγλαΐα Κυριακού - Το 60% του σώματός της υπέστη εγκαύματα -  Πώς συνέβη το περιστατικό

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού το κοριτσάκι 2 ετών από χωριό του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, με το 60% του σώματός του να έχει υποστεί εγκαύματα, δίνοντας μάχη για τη ζωή του. Όλα ξεκίνησαν όταν ο 28χρονος πατέρας του, χρησιμοποιώντας μπιτόνι, επιχείρησε να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητό του. 

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, αλλά κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της.

Πώς έγινε το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη με το κοριτσάκι που υπέστη εγκαύματα

Οπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο (25/5), όταν ο 28χρονος πατέρας του κοριτσιού έβαζε βενζίνη στο ΙΧ του με μπιτόνι, στην αυλή του σπιτιού τους. Η 2χρονη έτρεξε εκείνη την στιγμή να αγκαλιάσει τον πατέρας της και δημιουργήθηκε στατικός ηλεκτρισμός, καθώς το παιδί φορούσε φόρεμα από τούλι, με αποτέλεσμα να προκληθεί ανάφλεξη. Έτσι πήραν φωτιά τα ρούχα του κοριτσιού και προκλήθηκαν εγκαύματα σε όλο το σώμα του. Ο παππούς της μάλιστα που ήταν στη σημείο την αγκάλιασε προκειμένου να τη σώσει.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1lt8zn2e109)

Ο 28χρονος πατέρας της τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Σύμφωνα με το thesstoday.gr, εις βάρος του πατέρα έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαγκαδά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.