Ελλαδα

Με σοβαρά εγκαύματα δίχρονο κοριτσάκι από ανάφλεξη μπιτονιού βενζίνης

Ατύχημα όταν ο πατέρας προσπάθησε να βάλει βενζίνη στο μηχανάκι του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Με σοβαρά εγκαύματα δίχρονο κοριτσάκι από ανάφλεξη μπιτονιού βενζίνης
© EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟΥ)

«Αγλαΐα Κυριακού»: Με σοβαρά εγκαύματα δίχρονο κοριτσάκι από ανάφλεξη μπιτονιού βενζίνης

Σοβαρά εγκαύματα υπέστη κοριτσάκι ηλικίας δύο ετών, από πυρκαγιά που ξέσπασε σε χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη όταν ο 28χρονος πατέρας του, χρησιμοποιώντας μπιτόνι, επιχείρησε να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητό του. 

Όλα συνέβησαν το Σάββατο το μεσημέρι όταν ο πατέρας προσπάθησε να βάλει βενζίνη με ένα μπιτόνι στο μηχανάκι του, ωστόσο περίσσεψε λίγη και ήθελε να τη βάλει στο όχημά του. Δίπλα του ήταν η δίχρονη κόρη του και λόγω στατικού ηλεκτρισμού, σημειώθηκε ανάφλεξη με αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά τα ρούχα του μικρού κοριτσιού.

Πατέρας και κόρη μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ο πρώτος ελαφρά τραυματισμένος και το μικρό κορίτσι με σοβαρά εγκαύματα και έτσι αποφασίστηκε η διακομιδή του παιδιού στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, στην Αθήνα.

Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την υγεία της, έχει μεν εγκαύματα στο 60% του σώματος της, αλλά ευτυχώς δεν έχουν πειραχτεί ζωτικά όργανα και το κοριτσάκι ούτε εισέπνευσε αέριο από τις αναθυμιάσεις. Την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια της περιοχής.

Πηγή: ΕΡΤ

​​

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.