Ελλαδα

Αυτοτραυματίστηκε η 57χρονη στη Νίκαια σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Ελεύθερος ο 57χρονος σύζυγός της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της Αστυνομίας
Περιπολικό της Αστυνομίας © Eurokinissi

Νίκαια: Αυτοτραυματίστηκε η 57χρονη, λέει ο ιατροδικαστής - Ελεύθερος ο 57χρονος σύζυγός της

Ανατροπή είχαμε στην υπόθεση απόπειρας γυναικοκτονίας στη Νίκαια αφού σύμφωνα με την έρευνα του ιατροδικαστή η γυναίκα αυτοτραυματίστηκε.

Να θυμίσουμε πως η 57χρονη γυναίκα με καταγωγή από το Περού που υποστήριξε ότι δέχθηκε επίθεση από τον 57χρονο Έλληνα σύζυγό της νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιά. Ένα τραύμα, το οποίο, όπως προέκυψε, προκάλεσε μόνη στον εαυτό της. Έτσι, μετά την εξέλιξη αυτή ο 57χρονος άνδρας που είχε προσαχθεί αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα, δε, με τις πρώτες πληροφορίες, από τις καταθέσεις προκύπτει πως ο άνδρας δεν βρισκόταν καν στον ίδιο χώρο με την 57χρονη. Για την εξέλιξη ενημερώθηκε η αρμόδια εισαγγελέας η οποία έδωσε εντολή για υποβολή του προανακριτικού υλικού χωρίς σύλληψη αλλά και για τον ακούσιο εγκλεισμό της γυναίκας μετά το πέρας της νοσηλείας της.

Το χρονικό της επίθεσης στη Νίκαια

Όλα ξεκίνησαν όταν η 57χρονη κάλεσε την αστυνομία έχοντας το μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά της και λέγοντας στους αστυνομικούς «ελάτε, με μαχαίρωσε ο σύζυγός μου».

Η Άμεση Δράση έσπευσε στο σημείο μετά το τηλεφώνημα περίπου στις 21:45, ωστόσο ο άνδρας είχε φύγει από το σπίτι. Τελικά μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών εντοπίστηκε και συνελήφθη επί της οδού Αρτέμιδος. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το μαχαίρι στην κοιλιά, προκειμένου να λάβει ιατρική φροντίδα.

«Γνωστός» των αρχών ο 57χρονος άνδρας

Αυτό που προκύπτει από τα στοιχεία της αστυνομίας είναι πως το 2021, 2022 και το 2024 η 57χρονη σήμερα Περουβιανή τον είχε καταγγείλει στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για ενδοοικογενειακή βία, κακοποίηση, ξυλοδαρμό και άλλα αδικήματα. Ωστόσο ο άνδρας, δεν είχε συλληφθεί ποτέ.

Το θύμα θα παραμείνει για νοσηλεία και τις επόμενες ημέρες, ενώ αύριο, Τετάρτη, το πρωί ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα Αθηνών με τη δικογραφία που σχηματίζεται τώρα σε βάρος του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.