Ελλαδα

Απόπειρα γυναικοκτονίας στη Νίκαια - Συνελήφθη μετά από ανθρωποκυνηγητό ο δράστης

Βεβαρημένο το παρελθόν του 57χρονου δράστη

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛΑΣ
Φωτογραφία Αρχείου © ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI

Νίκαια: Άνδρας μαχαίρωσε τη γυναίκα του - Η ίδια κάλεσε την Αστυνομία 

Καλά στην υγεία της είναι η 57χρονη γυναίκα που μαχαιρώθηκε μέσα στο σπίτι της στη Νίκαια, από τον ίδιο τον σύζυγο της. Ο φερόμενος ως δράστης, ωστόσο, είναι «γνωστός» των αρχών αφού μέχρι σήμερα το απόγευμα, είχε βρεθεί έξι φορές με χειροπέδες έπειτα από καταγγελίες που είχε κάνει σε βάρος του η άτυχη γυναίκα από το Περού για κακοποίηση, ενδοοικογενειακή βία και άλλα αδικήματα.

Ωστόσο, κάθε φορά ο 57χρονος σήμερα άνδρας, κατάφερνε να γλυτώνει τη φυλακή και σήμερα το βράδυ, έπειτα από έναν ακόμη σοβαρό καυγά, ο φερόμενος ως δράστης άρπαξε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε στην κοιλιά την άτυχη γυναίκα.

Το χρονικό του περιστατικού στη Νίκαια

Ο 57χρονος μετά την επίθεση, έσπευσε να εξαφανιστεί πεζός προς τα στενά της περιοχής της Νίκαιας, όμως εντοπίστηκε περίπου μισή ώρα αργότερα από περιπολία ομάδας της ΔΙ.ΑΣ. και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου και κρατείται.

Η άτυχη γυναίκα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, παρά το γεγονός πως ο δράστης άφησε το μαχαίρι στην κοιλιά της. Η άτυχη γυναίκα, τα τελευταία 15 χρόνια ζούσε ένα μαρτύριο, καθώς ήταν παντρεμένη με τον κατηγορούμενο ο οποίος τα τελευταία χρόνια την κακοποιούσε συχνά.

«Γνωστός» των αρχών ο 57χρονος άνδρας

Αυτό που προκύπτει από τα στοιχεία της αστυνομίας είναι πως το 2021, 2022 και το 2024 η 57χρονη σήμερα Περουβιανή τον είχε καταγγείλει στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για ενδοοικογενειακή βία, κακοποίηση, ξυλοδαρμό και άλλα αδικήματα. Ωστόσο ο άνδρας, κατάφερνε πάντα και γλύτωνε.

Το θύμα θα παραμείνει για νοσηλεία και τις επόμενες ημέρες, ενώ αύριο, Τετάρτη, το πρωί ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα Αθηνών με τη δικογραφία που σχηματίζεται τώρα σε βάρος του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.