Ελλαδα

Λαμία: Κάμπιες και τρίχες στα γεύματα που μοιράζονταν στους μαθητές

Σωρείες παραπόνων από τους γονείς

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γεύματα στη Λαμία που δίνονταν στους μαθητές
Λαμία: Σκουλήκια και τρίχες στα γεύματα που μοιράζονταν στους μαθητές © Glomex/Mega

Λαμία-τροφική δηλητηρίαση: Νέα στοιχεία στη δημοσιότητα - Σωρείες παραπόνων από τους γονείς 

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέα στοιχεία από τη Λαμία και φωτογραφικά ντοκουμέντα από τα γεύματα που παρέχονταν στους μαθητές των σχολείων.

Σε δείγματα που εστάλησαν στο περιφερειακό εργαστήριο δημόσιας υγείας του ΕΟΔΥ στη Θεσσαλία, εντοπίστηκε σταφυλόκοκκος με την εργαστηριακή και επιδημιολογική διερεύνηση των δειγμάτων να συνεχίζεται.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1fdms9itwb5)

H εκπομπή «Live News» του Mega δημοσίευσε φωτογραφίες που έχουν ληφθεί πριν από μερικούς μήνες από τα γεύματα που δίνονταν στους μαθητές ενώ σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εταιρεία, όλοι οι έλεγχοι είχαν διενεργηθεί.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1fcyn8yhn6p)

Υπενθυμίζεται ότι τα γεύματα τα είχε παρασκευάσει εταιρεία, στο εργοστάσιο της οποίας ξέσπασε φωτιά το βράδυ της Κυριακής.

Οι φωτογραφίες από τα γεύματα που δίνονταν στους μαθητές στη Λαμία

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το Mega, μετά από τις καταγγελίες των γονέων, φαίνεται ότι σε μερίδα φαγητού βρέθηκε μια κάμπια. Ενώ στο φωτογραφικό υλικό διακρίνεται μέσα σε μια από τις συσκευασίες με τα έτοιμα γεύματα, ένα σάπιο μήλο, ένα άψητο μπιφτέκι ενώ σε μια μερίδα κοτόπουλου υπήρχε φτερό κότας.

Γεύματα στη Λαμία που δίνονταν στους μαθητές
© Glomex/MegaLiveNews
Σάπιο μήλο δόθηκε στους μαθητές στο σχολείο της Λαμίας
© Glomex/MegaLiveNews

«Η πρώτη φωτογραφία είναι μήλο. Έτσι παραδόθηκε στο παιδί. Πριν έξι μήνες. Είναι σάπιο, είναι ένα σάπιο μήλο το οποίο το έβαλαν μέσα για να το φάει ένα παιδάκι», είπε στο Mega ο πατέρας που έκανε την καταγγελία.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1fdg3v62mft)

«Δεν ήμασταν ικανοποιημένοι. Είχαμε εντοπίσει πολλές αστοχίες στο φαγητό. Βρήκαμε πάγο στο μπιφτέκι που σημαίνει πως ήταν κατεψυγμένο» ανέφερε μητέρα μαθητή σχολείου της Λαμίας, εκφράζοντας μια «συνολική δυσαρέσκεια».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.