Ελλαδα

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα - Βρέθηκαν «ορφανά» αποτυπώματα

Τι υποστηρίζει η κόρη του θύματος για το μεγάλο χρηματικό ποσό που εκλάπη

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα: Τα «ορφανά» αποτυπώματα στο σπίτι και τα χρήματα που «έκαναν φτερά» μετά το έγκλημα

Σφίγγει ο κλοιός για τον δράστη ή τους δράστες της δολοφονίας της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο κάδρο των αστυνομικών ερευνών βρίσκεται ζευγάρι από το στενό περιβάλλον του θύματος.

Δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα: Βρέθηκαν ορφανά αποτυπώματα στο σπίτι

Σύμφωνα με το Mega, το ζευγάρι είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές. Οι αστυνομικοί έκαναν σειρά ερωτήσεων στην κόρη του θύματος, η οποία υποστηρίζει πως από το σπίτι της μητέρας της λείπουν τουλάχιστον 7.000 ευρώ, τα οποία ήταν δικά της και ελάχιστα πρόσωπα γνώριζαν για την ύπαρξή τους. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις στο θρίλερ της δολοφονίας της γυναίκας, καθώς έχουν εντοπιστεί ορφανά αποτυπώματα στο σπίτι του εγκλήματος, τα οποία αναμένεται να ταυτοποιηθούν. 

Στην έρευνα των Αρχών μπαίνουν και τα δύο σκυλιά της οικογένειας, αφού, όπως είναι γνωστό, το ένα από τα δύο είναι ιδιαίτερα ενεργό και γαβγίζει συνεχώς, κάτι που τη μέρα της δολοφονίας φαίνεται πως δεν έγινε.

Η 63χρονη δολοφονήθηκε με πέντε μαχαιριές μέσα στο σπίτι της στη Χαλκίδα

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος και με πέντε μαχαιριές στον αυχένα, μέσα στο σπίτι της την Παρασκευή (10.5). 

Σύμφωνα με το Mega, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι η γυναίκα, ο θάνατος της οποίας είχε αρχικά αποδοθεί σε πέσιμο από τις σκάλες, έφερε πέντε τραύματα από μαχαίρι στον αυχένα. Οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο της ληστείας πίσω από το έγκλημα, ενώ από το σπίτι της 63χρονης λείπει το ποσό των 7.000 ευρώ. Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός, η 63χρονη είχε στο σπίτι της έναν σκύλο, ο οποίος όταν έφτασαν τα τηλεοπτικά συνεργεία άρχισε να γαβγίζει έντονα. Ωστόσο, την Παρασκευή που έγινε το έγκλημα το εν λόγω σκυλί δεν αντέδρασε καθόλου, οι γείτονες δεν άκουσαν καμία φασαρία ή θόρυβο που να τους κινήσει υποψίες.