Ελλαδα

Σέινις Παλάσιος: Τη Βουλή των Ελλήνων επισκέφθηκε η Μις Υφήλιος 2023

Mε καταγωγή από τη Νικαράγουα

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σέινις Παλάσιος: Τη Βουλή των Ελλήνων επισκέφθηκε η Μις Υφήλιος 2023 

Τη Βουλή των Ελλήνων επισκέφθηκε σήμερα η Μις Υφήλιος του 2023, Σέινις Παλάσιος η οποία εξέφρασε την επιθυμία να μεταβεί στο Μέγαρο του κοινοβουλίου, όπου ξεναγήθηκε -μεταξύ άλλων- στην αίθουσα της ολομέλειας, το περιστύλιο και τους χώρους μονίμων εκθέσεων της Βουλής.

Ποια είναι η Sheynnis Palacios

Η Palacios γεννήθηκε στις 31 Μαΐου του 2000 στη Μανάγκουα της Νικαράγουας και σπούδασε Επικοινωνία στο Universidad Centroamericana.

Ακτιβίστρια για την ψυχική υγεία και παραγωγός οπτικοακουστικών μέσων, η 23χρονη αν και συνήθως προτιμά να βρίσκεται πίσω από τις κάμερες, βγήκε από τα παρασκήνια επειδή πιστεύει ότι πρέπει να βρίσκει λύσεις για όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα του κόσμου.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο δουλεύοντας παράλληλα στην επιχείρηση της μητέρας της και όταν η οικογενειακή επιχείρηση καταστράφηκε οικονομικά, η μητέρα της μετανάστευσε βόρεια προς αναζήτηση μίας καλύτερης δουλειάς με την Palacios να γίνεται το οικονομικό και συναισθηματικό στήριγμα για τη γιαγιά και τον μικρό αδελφό της.

Με την ψυχική υγεία να αποτελεί για εκείνη προτεραιότητα λόγω των εμπειριών της με το άγχος και προερχόμενη από μία χώρα που τέτοια ζητήματα θεωρούνται ταμπού, η ίδια ξεκίνησε μια πρωτοβουλία με τίτλο “Κατανοήστε το μυαλό σας”, στην οποία παίρνει συνεντεύξεις από έναν ειδικό σε θέματα συναισθηματικής φροντίδας. Στόχος της ζωής της είναι να εργαστεί στην υπηρεσία της ανθρωπότητας, διευθύνοντας ένα ειδησεογραφικό τμήμα και παράγοντας περιεχόμενο και διαφημίσεις για διεθνή brands.

Στον ελεύθερο χρόνο της, διασώζει γάτες και σκύλους και λατρεύει πνευματικά παιχνίδια και παζλ.

Το ντεμπούτο της Palacios στα καλλιστεία έγινε το 2016, όταν κέρδισε τα καλλιστεία Miss Teen Nicaragua 2016. Ως Miss Teen Nicaragua 2016, η Palacios εκπροσώπησε τη χώρα της στο Teen Universe 2017, στη Μανάγκουα της Νικαράγουας, όπου κατέλαβε μια θέση στο Top 10 του διαγωνισμού.