Ελλαδα

Μικρός Γιαννάκης: Θέλω να πάρει ο Ολυμπιακός το Conference κι ο Παναθηναϊκός την Euroleague

Ο νεαρός φίλος του ΠΑΟΚ μίλησε για τα συναισθήματά του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΠΑΟΚ-Μικρός Γιαννάκης: Οι δηλώσεις του νεαρού φιλάθλου του Δικεφάλου

Ο μικρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης που έχει διδάξει ήθος με τις δηλώσεις του γύρω από το ποδόσφαιρο, δε μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος από την αγαπημένη του ομάδα.

Ο μικρός Γιαννάκης μίλησε στο Creta Times, ευχήθηκε σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να πάρουν τα ευρωπαϊκά κύπελλα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ αντίστοιχα. Ο Γιαννάκης δεν έκρυψε τη χαρά του για την πρόσκληση που έλαβε να δει από κοντά τον τελικό του Conference League ενώ εξέφρασε πως θέλει να επισκεφθεί και το «Γεντί Κουλέ» και να δει αγώνα του ΟΦΗ λόγω της καταγωγής του πατέρα του.

Τι δήλωσε ο μικρός Γιαννάκης για τον ΠΑΟΚ και τις ελληνικές ομάδες

Τι συναισθήματα έχεις Γιάννη λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

«Αρχικά θέλω να πω ότι γύρισα σπίτι μου στις 6 το πρωί. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε το πρωτάθλημα και ακόμα χαρούμενος που βρέθηκα αυτή τι στιγμή δίπλα στην ομάδα και στους παίκτες. Ότι έζησα δεν περιγράφεται με λόγια».

Πως είναι να βρίσκεσαι δίπλα στην αγαπημένη σου ομάδα την ποιο σημαντική στιγμή:

«Είναι για εμένα ιδιαίτερη τιμή που βρέθηκα δίπλα στην ομάδα και ακόμα ιδιαίτερη όταν μπήκα μέσα στο γήπεδο και ο κόσμος με χειροκρότησε και φώναζε ότι επειδή ήμουν εγώ πήραμε το πρωτάθλημα. Είναι στιγμές από χθες το βράδυ που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Για την πρόσκληση να δει από κοντά τον τελικό του Conference: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ στον τελικό του Conference League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα και ευχαριστώ πραγματικά την ΠΑΕ Ολυμπιακός για αυτή την πρόσκληση. Ελπίζω εφόσον δεν πήραμε εμείς το Conference League να το πάρει εκείνος».

Ερωτηθείς για το ποιο άλλο γήπεδο θα ήθελε να επισκεφθεί ανέφερε: «Θέλω πολύ να βρεθώ στο Γεντί Κουλέ διπλά στον ΟΦΗ και να γνωρίσω τους παίκτες καθώς η καταγωγή μου είναι από την Κρήτη και την αγαπώ πολύ. Εύχομαι πραγματικά να πάω κάποια στιγμή στο Γεντί Κουλέ. Εκτός όμως από τον ΟΦΗ θα ήθελα να πάω και στο γήπεδο του Ολυμπιακού».

Σε ερώτηση για το ποιος πιστεύει πως θα πάρει το Κύπελλο Ελλάδος και την Ευρωλίγκα απάντησε: «Πιστεύω και θέλω το Κύπελλο Ελλάδος να το πάρει ο Παναθηναϊκός όπως και την Euroleague επίσης».