Ελλαδα

Παρουσιάζει πρόοδο καθημερινά ο Δημήτρης Σταρόβας ξεκινώντας λογοθεραπεία στο Τζάνειο

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την υγεία του από το Τζάνειο νοσοκομείο

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από το Τζάνειο νοσοκομείο που παραμένει ο Δημήτρης Σταρόβας από την Τετάρτη μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Ο σύζυγος του μουσικού, Άννα Σταθάκη που βρίσκεται από τη πρώτη μέρα στο πλευρό του μίλησε στην κάμερα του Ant1 και τόνισε πως η κατάσταση του Δημήτρη Σταρόβα βελτιώνεται αργά και σταθέρα.

«Ο Δημήτρης βελτιώνεται αργά και σταθερά. Εξακολουθεί να υποβάλλεται σε εξετάσεις και ξεκίνησε λογοθεραπεία. Καθημερινά παρουσιάζει πρόοδο με στόχο να ξαναμιλήσει κανονικά. Σας ευχαριστεί όλους για την αγάπη σας».

Η επίσκεψη που δέχθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας στο νοσοκομείο

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ότι επισκέφτηκε τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο και έδειξε στον τηλεοπτικό αέρα, το σημείωμα του μουσικού.

Στο στιγμιότυπο που προβλήθηκε στην εκπομπή, ο Δημήτρης Σταρόβας σχεδίασε το κλειδί του Σολ και έγραψε πάνω τα ονόματα του ίδιου και της συντρόφου του. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας τόνισε επίσης, ότι ο Δημήτρης Σταρόβας «είναι τυχερός που έχει αυτόν τον άγγελο δίπλα του, Άννα Σταθάκη, που είναι κολώνα».