Ελλαδα

Γυναικοκτονία Μενίδι: Απολογείται σήμερα ο 50χρονος

Κυνικός και αμετανόητος στην ομολογία του

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σημείο όπου διαπράχθηκε η γυναικοκτονία στο Μενίδι
Γυναικοκτονία Μενίδι: Απολογείται σήμερα ο 50χρονος © ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Σήμερα η απολογία του 50χρονου που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του - Κυνικός και αμετανόητος 

Απολογείται σήμερα (20.5) για τη γυναικοκτονία στο Μενίδι ο 50χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε την 40χρονη εν διαστάσει σύζυγό του το πρωί της περασμένης Πέμπτης. Ήδη την Παρασκευή σε βάρος του γυναικοκτόνου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1e57c11s8pl)

Γυναικοκτονία Μενίδι: Απολογείται σήμερα ο 50χρονος 

Ο 50χρονος συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στη Φυλή και ομολόγησε με κυνισμό το έγκλημά του, περιγράφοντας: «ξύπνησα το πρωί και πήγα στο συγκεκριμένο σημείο γιατί ήξερα ότι περνάει από εκεί στις 5.30 το πρωί. Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να τη μαχαιρώνω. Στη συνέχεια έφυγα με τα πόδια και πήγα σε ένα ξενοδοχείο. Έκατσα λίγο εκεί και μετά έφυγα».

Ο 50χρονος φέρεται ακόμη να υποστήριξε: «δεν άντεχα να βλέπω τον γκόμενο της να οδηγά το αμάξι μου. Εγώ δούλευα και εκείνη μου έτρωγε τα λεφτά. Χθες το πήρα απόφαση να σκοτώσω την γυναίκα μου. Να κάνω εγώ δύο δουλειές για να μου τα τρώει; Ήξερα την ώρα που θα φύγει από το σπίτι. Της έστησα καρτέρι και τη μαχαίρωσα. Μετά πήγα σε ένα ξενοδοχείο όπου έμεινα περίπου δύο ώρες. Στη συνέχεια βγήκα. Ήπια μερικές μπύρες μέχρι που με εντόπισαν οι αστυνομικοί στην οικοδομή».

Γυναικοκτονία Μενίδι: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 50χρονος πλησιάζει και μαχαιρώνει την 40χρονη

Βίντεο ντοκουμέντο έχει καταγράψει λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη γυναικοκτονία στο Μενίδι έχει καταγράψει τη στιγμή που ο 50χρονος δράστης εντοπίζει και πλησιάζει την εν διαστάσει σύζυγό του. Δευτερόλεπτα μετά ο δράστης βγάζει το μαχαίρι και μαχαιρώνει 15 φορές την άτυχη 40χρονη σε όλο της το σώμα. Η γυναίκα θα σωριαστεί νεκρή στο έδαφος με τον δράστη να αφήνει πάνω στο σώμα της το μαχαίρι και να φεύγει από το σημείο της γυναικοκτονίας.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1cqgab8691d)

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα δύο παιδιά έχουν υποστεί και τα ίδια κακοποίηση από τον πατέρα τους

Η δικηγόρος της οικογένειας της 40χρονης, Βούλα Δημητριάδου, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για τη νέα υπόθεση γυναικοκτονίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

«Αντιλαμβάνεστε ότι τα δύο παιδιά έχουν υποστεί και τα ίδια κακοποίηση από τον πατέρα τους. Τα παιδιά έχουν φτάσει στην γενέτειρα της μητέρας τους, όπου θα λάβει χώρα η κηδεία. Έχουν συσσωρευτεί πολλά στις ψυχές αυτών των παιδιών διότι δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό αλλά ήταν μία κατ’ εξακολούθηση κακή συμπεριφορά. Θα πάρει πολύ καιρό με ειδικούς επιστήμονες και με την υποστήριξη και προστασία του οικείου περιβάλλοντος προκειμένου αυτά τα παιδιά να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους, να σβήσουν από το οπτικό πεδίο τους αλλά και από την ψυχή τους, τις σκηνές βίας», δήλωσε αρχικά.

Για το γεγονός ότι η κόρη της 40χρονης είδε το άψυχο σώμα της μητέρας της, επισήμανε: «Κλήθηκε να αναγνωρίσει κιόλας μέσα από το διαδίκτυο και από τη συγκεκριμένη φωτογραφία που κειτόταν η μητέρα, ότι ήταν η μητέρα της. Aντιλαμβάνεστε το σοκ που υπέστη αυτό το παιδί; Όταν αντικρίζεις μία τέτοια εικόνα, και μάλιστα καταμεσής του δρόμου, και επί 5 ώρες μέσα στον δρόμο, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά. Θυμώνω όταν αναφέρομαι σε αυτές τις καθυστερήσεις, στο να έρθει να γίνει μια ιατροδικαστική αυτοψία».

Διαβάστε επίσης → Η έκτη γυναικοκτονία…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.