Ελλαδα

Ξεκίνησε η έρευνα της Εισαγγελίας για την τροφική δηλητηρίαση 63 μαθητών στη Λαμία

Ο αριθμός των κρουσμάτων στη Λαμία ενδεχομένως να είναι μεγαλύτερος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ξεκίνησε η έρευνα της Εισαγγελίας για την τροφική δηλητηρίαση 63 μαθητών στη Λαμία
Φωτογραφία Αρχείου © EUROKINISSI

Λαμία-τροφική δηλητηρίαση: Ξεκίνησε η έρευνα της Εισαγγελίας - Ο αριθμός των κρουσμάτων στη Λαμία ενδεχομένως να είναι μεγαλύτερος 

Σε σοκ είναι η πόλη της Λαμίας μετά τα αλλεπάληλα κρούσματα τροφικής δηλητηρίασης στα σχολεία της πόλης με τουλάχιστον 62 μαθητές να έχουν έντονα συμπτώματα όπως εμετούς, διάρροια και πόνους.

Το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, ο ΟΠΕΚΑ και ο ΕΟΔΥ άρχισαν όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες ελέγχου στα σχολεία και στην επιχείρηση που παρασκευάζει, συσκευάζει και διανέμει τα σχολικά γεύματα στα δημοτικά σχολεία της Λαμίας.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1cndzk9e515)

Ο αριθμός των κρουσμάτων στη Λαμία ενδεχομένως να είναι μεγαλύτερος 

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega ο αριθμός των κρουσμάτων στη Λαμία ενδεχομένως να είναι μεγαλύτερος, καθώς τα σχολικά γεύματα, ναι μεν διανέμονται στα σχολεία, ωστόσο αρκετοί μαθητές τα καταναλώνουν στο σπίτι τους με αποτέλεσμα να έχουν υποστεί δηλητηρίαση.

Μετά την αποκάλυψη των δεκάδων κρουσμάτων, οι γονείς των παιδιών πήγαν την Παρασκευή (17/5) στον εισαγγελέα της Λαμίας για να καταγγείλουν το συμβάν.

Ο Χρήστος Παπαντώνης, μέλος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 7ου Δημοτικού σχολείου Λαμίας, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στη Λαμία.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1cq4j4vuhvd)

«Πήγαμε στην εισαγγελία και κατόπιν στην αστυνομία. Οι μηνύσεις έχουν ξεπεράσει τις 30. Το μεσημέρι ένας γονέας μας έστειλε εάν είμαστε καλά μετά το φαγητό και έτσι καταλάβαμε τι συμβαίνει. Τώρα είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα με τα παιδιά. Δεν γίνεται να στέλνουμε υγιή τα παιδιά μας στο σχολείο και να γυρνάνε δηλητηριασμένα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.